Eve jas se podgotvuvam za molzenje denovive, sakam da skladiram mlekce za bebo. Dobiv rachna pumpa od Baby Nova na pozajmuvanje ama koga probav da ja steriliziram, koga ja izvadiv od vodata neshto belo kako prashina se pojavi na nea. Kako od bigo od voda... Ja sterilizirav taka shto ja popariv so vrela voda i ja staviva nekoja minuta vo voda shto vrie. Vi se ima li slucheno taka? Sega mi e shube dali da ja koristam...
Pa ne znam sto da kazam ... ne se preporacuva da se koristi ista pumpa ... ama valjda e sterilizirana
Пластиката побелува кога ја вриеш, зборам за проѕирната каква што е од пумпата. И јас имам рачна на Baby Nova, побелена е од стерилизирање.
Каде ја има оваа пумпа? Јас купив на Chicco и воопшто не сум задоволна. Првиот ден успеав да соберам 30тина ml, а веќе нареден ден, само по неколку капки од двете гради.
И јас продавам електронска пумпа за измолзување од lanshihol купена во јануари, еднаш користена 3800 ден
Девојки планирам да купувам електрична пумпа за одмолзување.Се мислев за медела да ве прашам и вас поискусни која е најдобра според вас?