Јас се мислам дали да ја земам swing или swing maxi.Не знам дали ќе има потреба од две пумпици или доволно би била само една?
Mamicki dajte predlog kakva pumpica da zemam imam premnogu mleko no moeto dusice nejke da slusne za cice premnogu e mala da ja hranam so adaptirano mlekce, kje puknam od nervoza
Највеќе ја фалат на Медела електричната, Medela mini electric. Јас за првото молзев со рачна Chicco, со рачна е потешко, но со малку пот и со неа се успева да се вади.
Zenski kazete mi ima li kaj nas u mak nekoja elektricna pumpa do kaj 2000 den. Ke treba da se odmolzuvam a od amerika duri u dekemvri ke mi stigne a do togas ne mozam da cekam.
Мислам дека наајефтината беше 3000. Ама не ме држи за збор. ѕирни пе некоја мајка да не продава за поефтино.
A na koja firma e taa od 3000? Jas poracav od amerika za 1500 den ima i plus za 600 den 3 sisinja na dr browns protiv grcevi
не памтам срц. Јас на медела имав 6000 земена. А во америка знам и се изнајмува од болница ... И количките се мн поефтини. би ти ја дала мојава гратис ама фалат делови
Јас имам нова на лансинох дупла електрична неотворена. Купена е 7000,ја продавам 3500. Ми ја донесоа подарок ама веќе имам и електрична и рачна и воопшто не ја отворив. Ако ти одговара цената пиши ми.
Јас си земав на Baby Nova, рачна. Супер ми се погоди. Претходно имаше сопругот земено една исто така рачна, но поскапа, околу 2500-3000 денари беше и џабе. Капка млеко не ми излегуваше со таа. Оваа на Baby Nova ме спаси.
Некоја мајка да ја користела рачната пумпа на Медела? Како сте задоболни? Тука гледам дека се околу 3500, а на онлакн можам за 1600 да ја нарачам. Искрено не знам дали воопшто ќе имам потреба од пумпа, електричните се многу скапи, ова ај прифатлива цена е
Медела идат електричните на изнајмување и тоа оние најдобрите. Најдобриот совет кој го добив беше не купувај се изнајмува на рецепта Ич да не трошиш пари на тоа.
Медела мислам дека секаде се изнајмуваат, нека ме поправи некој али и во Македонија преку Зегин може. Иди на официјалната страна на медела на македонски ќе видиш каде може.