Мислам @delvi изнајмуваше. Нека пише она или види во темава, гарант има убаво објаснеѕо. Застапникот за медела во мк изнајмува.
Јас купив рачна Медела но дали два пати ја употребив.. Иначе одлична е и рачната Само што немав повеќе потреба од неа касно ја купив
Dali nekoja slucajno prodava elektricna pumpa na Medela? ili ako znaete kaj se iznajmuva da mi posocite..
Повели, еве овие изнајмуваат во Македонија и тоа е вооедно најдобрата пумпа која може да се добие чини многу, а нема потреба да се трошите, изнајмете: http://www.bimek.com.mk/images/Symphony.pdf
Мамички другарка моја многу е задоволна од чико рачната пумпа, а јас пошто сум уште во болница, тука ја користев на авент електричната и супер ми беше ама не можам да најдам колку пари е има ли скоро купувано некоја или да си ја купам онаа на чико?
https://www.neptun.mk/categories/LICNA_NEGA_I_UBAVINA/NEGA_NA_BEBINA/PHILIPS-SCF-332-01-ELECTRIC Еве ја пумпата, ваучер со 15% попуст даваа во Систина.
Искуства со оваа пумпа? Јас имам една ефтина наједноставна и многу ми се најде за првото дете,сега сакав да купам шишенца па видов дека има еден пакет што ми изгледа прилично евтин за се што има внатре,вклучувајќи ја и пумпицава.
Јас ја имам и еднаш само ја пробав и живци искинав... ракава ми попдна едвај истадов 30 мл. И од тогаш со рака сама во шише. А шишињата топ им се на Томи типи од нив сум прездоволна.
Planiram da kupam racna pumpa pa sakav da prasam dali ima nekoj poseben nacin kako se steriliziraat tie
Не, тоа е тоа, ја расклопуваш и ка попаруваш или во стерилизатор. Ама јас не би зела рачна да сум сега тазе породена. Ако имаш време провери на Алиекспрес имаш за 1000ка топ пумпи.
Ваква иста имам само од Чико е, мене ми врши работа, досадно е малку молзењето и ми се здрвуваат прстите од стегање, но задоволна сум.
Ако имаш време до пораѓај, ќе ти пратам линк јас шо си ја порачав од алиекспрес 500ден рачна трга како будала. И многу лесна за употреба ич не видов мака со неа. Имав на чико џабе 1500ден модри ми беа прстите и отечени од стегање