Јас ја имам оваа секој ден ја користам супер е ефтина и корисна само што раката ме боли ептен дека често се одмолзувам мнг млеко имам а рачна е...
Јас ја продавам мојата Медела мини електрик, ако некоја е заинтересирана.. Ја купив пред 4месеци 6000, ја продавам 3000.
Ај ќе побарам линк. Иначе има група Majki koi izmolzuvaat majchino mleko, побарај ја ќе те додадам, има и таму често огласи.
Procitav dosta pozitivni strani za pumpava. Dali ima nekoi negativni ke moze li nekoj od iskustvo da kaze? Dali vredi za cenata?
Ај пушти ми линк aкo сaкaш. Зa кoлку време ти стигнa? Пaтем,мм вo aптекa видел некoјa рaчн 450 ден ли кaжa декa билa,еве дo 500ки некa е билa. Јa имa некoјa кoристенo?
Ми стаса за еден месец. https://www.aliexpress.com/item/Man...598.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4d0EQgVA Јас лично од оваа сум Презадоволна. Ако бараш рачна тука, само на ваков принцип да земиш на друг не.
Првата недела користев пумпа од медела од оние што се изнајмуваат ( иначе чинат преку 1.500 евра ) и моето искуство е дека треба да си изнајмите, а да не купувате. Пумпата е навистина најдобра. Само што јас не можев да станувам на три саати да се молзам, тоа не можев да го правам никако. Затоа се одлучив да станувам на два/три саати и да ја дојам со тоа и да стимулирам млеко кај мене. За неа можев да станувам и на пет минути од соба со лифт на друг спрат со облекување стерилизирана облека, пресоблекување, доење, успивање и пак назад во соба како коматизирана Али за пумпа јок.
Купив Lansinoh двојна електрична пумпа пред 2 недели ама снемав млеко.. мислев дека имам ама неможам да се измолзам со рачна, а тоа у ствари испадна млекото веќе и прекинало. Ја платив 7000 ден, ја продавам за 3500 ако ви треба. Инаку пумпата не се сомневам дека е одлична, предходно користев рачна Lansinoh и презадоволна сум. Пумпата има гаранција до фебруари 2020 год.
Да ама не се баш услужливи. Се јавив ма тој бројот жената вика јас сум на породилно. Ми даде друг број се јавив таму таа ми вика колешката не е тука оставете број да ви се јави. И никогаш не ми се јавија. Си купив Филипс рачна и задоволна сум.