Мајки каде може да најдам само шише од пумпа томи типи дали има во аптеки значи треба ми за одмолзување оригинално бидејќи го изгоревме претходното
Да пробаш авент, чико? Имаат ист отвор. Јас имам медела пумпа и на неа одговара шише на бејби лов од 150 денари.
Јас имам томи типи електрична пумпа, одговара она малото антиколик шише на нејзе. Ги мешав јас со тоа што го имав од претходно, буквално истото шише е.
Сите шишиња на томи типи одговараат зошто и малите и големите одговараат исти отвор имаат. Баш пред скоро време земав 6 за 1890 денари и истите одговараат за пумпата
Здраво, дали знаете каде би можела да купам пумпа Медела мини електрик, во некоја аптека да ја има? Итно ми е, бебе 5 месеци, само на мајчино млеко е, а јас морам да почнам на работа. Ви благодарам
@C-a-t Во Зегин немаат производи на медела, баш пред некој ден прашував за медела калма шишенцето. Виола се овластени за медела, таму би требало да има. А во случај да нема, да прашаш во Бебе Хоум, бидејќи ги имаат шишенцата, па можно е и пумпата.
Јас изнајмив од медела 2500 денари е и олус доплаќаш за сетот (цревца за инката и цуцли) како пакетче е. Имам едно неотворено ако му треба на некој кажете
Здраво мамички! Ми треба совет од вас. Ја купив вчера оваа пумпица на Чико и ќе ве замолам кој ја има истава да ми каже искуство. Ме интересира во кој период од денот се измолзувате, колку пати на ден и дали е болно?
Јас ја имам истата пумпа и задоволна сум. Воопшто не е болно измолзувањето, а се измолзувам кога ми се преполни градите кога ги чувствувам многу цврсти или ако сум била излезена па не цицало бебе подолго време Ако се измолзуваш гледај да биде после цицање ако чувствуваш дека не е испразнета градата
И јас ја гледав истава, само не ми е јасно: има ли ќеси за замрзнување што одговараат на неа? На енци менци сајтот гледав, пумпата ја има но додатоци не. И дали воопшто може да се собере доволно со рачна пумпа за да се замрзне? Сигурно ми се глупи прашањава, ама само што почнав да се информирам.
Можеш да собереш доволно за да замрзнеш(зависи колку млеко имаш), искрено мене полесно и побрзо ми е со рачна отколку електричната. Ја пробав на Авент елек.и оваа е побрза и полесна за користење. А за кеси не сум сигурна бидејќи не сум замрзнувала до сега само во обичен фрижидер
Abe skupi ova elektricnive, jas gi mislev 5-6000 tie od 9000 nagore. Me interesira sekoj pumpa e kompatibilna so sekoe sise ili chicco so chicco, medela so???? Phillips so avent samo???
@Pacient srna Лансинох електричната пумпа одговара и со шишиња од марката wee baby. Ги има во еурофарм. Не се скапи шишињата. За други не би знаела да ти одговорам.
Па така се да,бренд со бренд одат,пошто соте шишиња различни грла имаат. Имаш мини електрик на медела,таа беше околу 5000 или 4 како се сеќавам, а на Томи Типи електричната е околу 6-7000.