Некој искуство со Wee рачните пумпи? Видов дека се околу 1000 денари, а вчера земав од Чико 2000 и малце се изнервирав Да одам да ја враќам или да си терам со нејзе
Јас имав и ок е кај мене вадеше мн млеко. Ама не е за секојдневно постојано молзење ако не цица. За таква намена двојна електрична најдобро е
Ставај слика да ја видам, не знам која е таа. Рачунај кај рачна пумпа ти е многу битно да е добра инката, да ствара вакум и да е добра рачката за пумпање. Чичко е слична на Лансинох, а таа беше топ, Томи Типи рачната па е многу тешка за молзење, плускавица ми се направи.
Јас со шишињата имам лошо искуство, не дихтуваа капачињата, и тоа 3 шишиња зедов, кај трите ист проблем. Топ ти е чикото, ептен фалена Пумпа на форумот.
Барам електрична пумпа ако некој продава. И дали некој има искуство со електрична а да не е авент или медела, гледам по нет има некои по 3к до 4к мкд.
Јас ја имам оваа електрична на kikka boo, од loco croco ја земав, ама пошто немам млеко и бебе е на ад, ја продавам. Два пати ја пробав само ама џабе. https://kikkaboo.com/product/serenity/
Јас продавам електрична пумпа на Kikka Boo Serenity. Купена е 3190 ден, користена е дали едвај 2-3 пати, безуспешно. Стерилизирана во стерилизатор и спакувана си стои како што е купена. Ја продавам за 2000 ден.
Го прочитав постот а и мене ми требапе електрична пумпа и се јавив во аптеката кажаа дека одамна ја немале.Купив од Велес единечна по цена од 6200 денари
Nekoj dan saka pumpa Nova e ednas e koristena ja imam za prodavanje ednas ja imam koristeno loreli e elektronska