Електрична Лансинох, рачна Чико. Не се молзам веќе, ги продавам пумпите. Бебе нејќе да цица веќе, два месеца се мачев и решив да се откажам. И доев и молзев јас паралелно до 5 месец.
Да го исконтактираш увозникот, Би мек мислам се вика или пиши им на фб на Medela North Macedonia види што ќе ти кажат.
Во ред, фала ти ќе пробам така. Мислев дека имам се, сега кога видов фалат делови еден куп. Имам ама исто како да немам пумпа
благодарам за споделеното. Ја нарачав таа на чико и сабајле без мака и болка измолзев 150мл од една града за 10 минути и тоа не форсирав до крај да ја празнам градата.
Леле и ти ко мене фул млекце а? Синоќа станав во ниедно време да одмолзам малку зошто ептен ме болеа градите, рачно со рака измолзев 120че само колку да не ме болат, да ми олабават. Од една обична овесна каша сабајлето што ја изедов.
Јас ја имам првата и сум задоволна. Единствена маана е што инката е поголема 24мм за оние со помали гради.
Искуства со Lansinoh рачната пумпа? Не ми е за ексклузивно молзење, туку повремено, и дополнителна стимулација. Воедно ако некоја продава било каква пумпа пишете ми во порака, сеуште сум во потрага
Јас ги имав и елекричната двојна и рачната ма Лаксинох, 2 години се молзев, ептен ми беа погодени. Рачната ја носев за на гости и на патување.
Јас ја имам рачната, супер е баш за тоа што ти треба. Мене многу ми помогна за полесно да ми надојде млекото и во комбинација со топли облоги многу брзо ги разбив тврдите грутки што ми се направија при надоаѓање на млекото. Во болница последниот ден користев електрична на Филипс Авент и со таа молзев 60 мл, дома кога дојдов со рачнава измолзев скоро исто наредниот ден. Само види дали ќе ти одговара инката, мислам дека не е компатибилна за ептен мали гради и брадавици. https://nutrivita.mk/prodavnica/lansinoh Овде имаш и пумпа на попуст со оштетено паковање. Уствари станува збор за нови некористени пумпи што ги вратиле од аптеки поради оштетена кутија. Јас ја земав и внатре се беше убаво спакувано и на број со сите делови. За ексклузивно молзење би земала електрична, ме чекаат работни обврски и обуки за некој месец, па ги меркам на Медела електричните, само уште да одлучам која. Гледав во Грција имаше и едни убави комплети со темроизолациони торби, можеби ќе купам од таму ако одам наскоро.