Здраво на сите, Продавам пумпа електрична од Филипс Авент. Користена е 2 месеци. Има гаранција 2 години. Цена 8000 ден. Купена е 13000 ден. Фискална и гаранција ќе ви бидат врачени Заедно со пумпата следува Лактамилс чај цела лименка Лактил таблети 46 16 кеси за млеко Кика Бу По 9 капсули од Д3 со К1 и Омега бидејќи сме 3 месеци веќе Јас сум презадоволна но за жал немам млеко веќе.
Јас имав на Авент ја платив 13 000 ама е предобра за 10 мин завршена работа Друга не знам да предложам Јас ја продавам пиши ми порака ако си заинтересирана
Zemi si kikka boo leia top e brka rabota, neznam zosto se skapi drugite preterano e. Ima 10 brzini i ima masaza toa ne treba nisto poveke
Најубаво ако може за почеток некој да ти позајми зошто може и да не ти треба воопшто. Мене ми дадоа и највеќе побарав дека ќе сум со царски па не знам колку брзо ќе оди процесот на добивање млеко и воспоставување на лактација.
Ne za ovaa https://topolino.mk/product/elektricna-pumpa-za-gradi-leia-plus-kikka-boo/ Ama sigurno i taa so dve shishinja ke e dobra