Само што се породив си ја купив розевата, значи пре добра. Одма без мака се измолзував и ме вадела од ситуации баш кога ми се запушуваа каналчиња. Скапичка ама не жалам пари, вреди ептен.
Не ја носев, ја имав кога си дојдов дома. Во болница немаш потреба да ја носиш, само бебе на цице, и додека дојде млеко, 3 4 дена ќе поминат. Јас цел период на доење имав мн млеко па дома се давеше малава и тогаш се одмолзував. А во болница од првиот ден од мерак си сакав да ја дојам и се погоди цицач невиден. Немав мака јас на таа тема со неа. Така да, во болница барај бебе кога не и даваат дохрана да ја доиш, таман да искористиш да прашаш за пози за доење и се што не ти е јасно.
Продавам единечна електрична пумпа Филипс Авент Natural motion premium (модел SCF396/31) - 7500 денари Купена од Германија, многу кратко користена, повремено во тек на првите неколку недели до воспоставено ексклузивно доење. Може да се користи и како безжична, има батерија што се полни. Батеријата држи повеќе целосни измолзувања, лично бев презадоволна од пумпата во секој поглед, но финална цел ми беше да дојам. Ја продавам заедно со сите останати работи од оригиналниот сет - несесерот за патување, шишенце, неколку кесички за млеко Авент, неупотребени влошки за гради.
Дали некој ја има Kikka boo Iris? Јас ја земав, но ништо не ми извади на првото користење, 10 мл... не знам дали да и дадам шанса да ја пробам уште неколку пати.
Zdravo majki, imam pumpa za izmolzuvanje el neno i so nea me boli mnogu koga molzam, od apteka mi vikaat deka od site pumpi bi mi bilo isto i deka boli radi toa sto na kanalite podolgo vreme im treba da se pustat, toa mi e cudno zosto so racnata ne me boli voopsto a i ne molzam prv pat tuku nekolku nedeli sekoj den e vo prasanje. Ve molam za sovet
24mm e inkata, na racnata e pomala i ko pokje da mi odgovarat, dosta mleko izmolzuvav ne veruvam deka e i do kanalite koga me boli koga vleche
Купи комплет инки од алиекспрес/тему се местат на сите пумпи и тестирај со која величина ќе ти е најдобро. Еве вакви I just found this on AliExpress: MKD736.31 | Flange Inserts 13/15/17/19/21mm Compatible with Momcozy S12/S12pro/S9/S9 pro, for TSRETE/Spectra/Medela 24mm Shield/Flanges https://a.aliexpress.com/_EyMT2Ci
zdravo dali ima nekoja sto prodava pumpa elektricna moze edinecna na philips ili medela kako veke koristena po poeftina cena ? I dali ima nekoj iskustvo so lorelli pumpata elektricna da spodeli iskustvo
koja cena ja davas i kolku e koristena? https://eliksir.mk/product/neno-angelo-pumpa-izmolzuvanje/ dali e ovoj model kako na slikava so site raboti adapteri itn?
2000 den, dali 10 pati ja imam koristeno ne mi odgovarase goleminata na inkata, se ima osven cucla za siseto nemase vo pakuvanjeto