Има ли некаде резервни делови за филипс пумпите? Најверојатно ми е расипано перничето внатре и не прави вакуум
Zdravo da ve prasam dali moze kaj nas da se najdat tie silikonski inki za vo pumpite sto se so razlicna velicina spored goleminata na bradavicite? znam deka gi ima na temu ama ne mi odgovara inkata na mojata pumpa pa baram dokolku nekoj znae dali moze tuka kaj nas da najdam nekade . Blagodaram
Имам електрична пумпа на авент зелената. Кога немав толку млеко вадеше барем 20мл од едната 20мл од другата дојка на 2-3часа, а ако подолго време не се измолзував и повеќе. Сега имам млеко, градите се полни, но со пумпата се вади мнлгу малку, нема ни 10мл, а градите се полни. Што би можело да биде проблемот?? Со оглед на тоа дека сега и мелекото полесно тече, би требало и со пумпата да се измолзува полесно.
Бебе го исцицува и се воспоставува лактација. Мораш да ја прифатиш мантрата: Количината што ја вадиш со пумпа не е мерило колку млеко имаш
@Guns N` Roses Тоа што кажа Марија, плус се мења величината на брадавиците, Филипсот иако ја рекламираат како универзална инка, не е. Порачај си сет инки од тему ќе тестираш со која величина ти е најудобно и највеќе вадиш.
Мене оваа ме спаси, јас ја користев цело време, па потоа дознав дека овое пумпи не се за цело време да си ги користиш, само кога ти требаат слободни рацете, да не се користи како да речеме медицинска поголема пумпа. Не знаев, првото детенџе го доев само, ама овојпат со две имав потреба од пумпа и навистина е добра, многу работа ми заврши
Decki kazete lek za ramni bradavici, imam mleko no bebe nemoze ubavo da fati da cica i se nervira a so toa i jas. Osven silikonski bradavici dali imate nekoj sovet ve molam?
Мене со силиконски ми ги извлече брадавиците, има 2 големини, ако си пробала да не си земала погрешна големина и не сте успеале. Масажа и тегнење на туширање, ама тоа не беше за мене опција
Da i jas pravam masaza ama za kratko povtorno mi se vrakaat. Nisto izgleda pogresna golemina mi se imam M ,a S nemozam nigde da najdam po aptekive. Ke pobaram povtorno. Dali na tebe potrajno ti se izvlekoa so silikonskite i kolku vreme gi koristevte?
Види исто и кај Јасна од бебелогија мислам дека веќе може да се купи од тие едни како вакум пумпички за извлекување
Продавам Авент електрична пумпа 6500 денари. Пумпата е користена 3 месеци и сум презадоволна. Веќе не дојам и не се молзам па затоа ја продавам. Ако е некој заинтересиран нека ми пише.
Здраво, продавам пумпа за измолзување Авент премиум-розевата, под гаранција до 01.07.2027 година. Пумпата е користена само месец ипол, потоа преминавме на адаптирано млеко. Купена е за 10500 со користен ваучер за попуст, ја продавам за 8.000 денари. Доколку некоја е заинтересирана, пишете ми. Поздрав
Jas si porachav od ali express i mnogu bev zadovolna. Ziveam vo stranstvo i imav edna demek preporachana od bolnicata skapa, i ovie od ali express i isto mleko vadea. Pozz