Имам рачна пумпа од првото, сега треба да се породам за некоја недела. Прашањето ми е дали можам да го собирам млекото со рачната пумпа, зашто со првото имав многу млеко и незнаев така течеше додека цицаше бебо или при спиење, или да си купам од тие колекторите или безжична?
Школката на хака е префункционална, мене мн ми вршеше работа. Како цицаше така од другата си истекуваше и си го замрзнував за залихи. На почеток градите се преполнуваат па често молзење може да направи и зголемување на приливот на млеко кој реално е нњпотребен за толку мало бебе. Плус брадавиците се нежни на почеток, зошто да ги малтретираш дополнително од бебето со пумпа, школката е нежна и силиконска не се ни осеќа
Имам медела пумпа, шишенцето во кое одмолзував по грешка го фрлив. Каде да најдам ново, само шишенце, да пасува на пумпата? 250 еур е комплет, не можам цел да го купам само за шишенцето...?
mitra.mk vidi kaj niv oni prodavaat se na medela, ili prasaj na instagram na stranata medela.nmacedonia kje ti kazat kade ima
Предлог пумпа само да не е од медела пошто ми се мн скапи. Од кика бу од која сте задоволни.или чико ?или некоја др
mozalkite na kikkaboo bubamarite ne se voopsto kvalitetni, a rezervnite delovite se cekaat po mesec dena i poveke, za tie so zica neznam, a medela plakjas i dobivas vistinski kvalitet ova od iskustvo kazuvam