И јас од Кам го земам, тој со плава паковка Амиа. Идеален за булк т.е маса кој содржи доста и протеини.
Не се брзам, ама гледам и други пишале дека нема шанса да има стевиа па утрезадутре ко ќе пазарам баш ќе ги побарам и ако нема да земам.
Пробај го на Бонита, мене повеќе ми се допаѓа од другиве обични пошто ваљда помалку ја печат кикириката и го нема оној афтертејст на подгорено.
Потврдувам за Драгана. Не само тој со кикирики. Сите и се вкусни и без адитиви и засладувачи. Пробај го и комбинацијата со лешник, какао и мед. Права Нутела.
Тој ми е најперверзии Еве го Е тој со бадеми не ми е баш омилен дека не сакам бадеми нешто премногу, онака ..штета не прават од фстак, да можам и Пеце да го сменам..ма да ќе ми се налути како слоуфудашко друштво ама јбг, недостапен ми е мн
Ова ми е најслатко нешто у ситните саати. Првиот пат нарачав мала тегла за проба и на два пати ја лапнавме.
Не можеш да добиеш таква мазна структура, ова неколку саати се обработува на специјална машина за јаткасти путери
Овај во Стокомак го има. Ама според грамажава, ценава, составот и кај е произведен фактички е ист како онај во Кам само различно пакување. Така мислам, баш ќе земам да видам.
Од каде знаеш дали ја сакам таа мазна структура? Сум го пробала и овој што го правам ми е 10 пати поубав, си земам мед од луѓе на кои им верувам, Какао по сопствен вкус, мислам имаше една која велеше "ЗА ВКУСОВИТЕ НЕ СЕ РАЗГОВАРА"
Не се напнувај читам и без капс лок.. Ти рече дека такво правиш јас ти кажав дека не можеш такво.. Можеш во блендер да смучкаш лешник какао и мед ама такво нема да е, туку како крцкава паста... Ништо друго не ти реков..
@Dust не знам кој се напнува. Си правам што сакам, си пишувам што сакам, немам време да се докажувам на форуми.