1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пушење цигари во вашиот дом

Дискусија во 'Дом' започната од teddybear, 3 јуни 2012.

1. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.467
    Ne pusam i ne sakam doma da mi se pusi,koj saka nadvor,a ako nekoj saka vnatre toa mozi samo doma,mi preci,ne go sakam mirisot,pocituvam secij dom,ako ne im se dopadne neka ne mi idat,ednostavno e:D

На Anthony77 и Anyshka им се допаѓа ова.
  2. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.617
    Допаѓања:
    33.844
    Срамота е така хаха.
    Што е најтрагично дома не дозволуваат да им се пуши ама затоа на гости 1 кутија.
    Имав другарка порано зимно време доаѓаа со дечко и кај мене да пушат, јас глупа тогаш дозволував, уште не дојдена од работа втора смена, ќе дојдат, и кажуваа на мајка ми сме се договориле да ме чекаат, а немало врска, одам јас дома кога гледам пушница, седеа до 2 сабајле, кога ќе си отидеа прозорот ширум отворен и така спиев сред зима, подобро ќе мрзнам отколку да спијам во задимена просторија. Откако реновиравме не дозволував пушење и се налути, не доаѓаше кај мене.
    Значи доаѓала од корист.

3. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.467
    Hahahah pamet vo glava,da spijam na ladno za nekoi da si pusat doma kaj mene i posle da si odat,toj film nema nikoj da go gleda,moj dom,moi pravila,Ni sram imam Ni nisto,plus sakam da mi bidi cisto I da mirisa na cisto,a ne na čad od cigari,I voopsto za se,NEMAM SRAM!:D:D:D8)8)

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Miss_S

Miss_S Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    2.528
    Допаѓања:
    5.132
    Од кога останав бремена, а и сега со бебе цигара во спратот кај нас не е дозволена за никој.

Претходно демек имаше исклучок за одредени гости, меѓутоа имавме и чести кавги на таа тема.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.617
    Допаѓања:
    33.844
    И јас воопшто немам срам, порано ми беше незгодно, сега им кажувам, нека се лутат ако сакаат, кај золва ми и за слава во Јануари пушачите надвор излегуваат, не дозволуваат ни тогаш внатре, па ете никој не се налутил, си одат на гости. И не е тоа непочитување ако не дозволиш да се пуши, и гостите не почитуваат што не прашуваат и си пушат.
    Сакам да ми мириса на чисто и убаво, пример денес сум ги испрала прекривачите и некој да ми зачади, па нема секој ден да ги перам.

На Dayandnight му/ѝ се допаѓа ова.