Ne pusam i ne sakam doma da mi se pusi,koj saka nadvor,a ako nekoj saka vnatre toa mozi samo doma,mi preci,ne go sakam mirisot,pocituvam secij dom,ako ne im se dopadne neka ne mi idat,ednostavno e
Срамота е така хаха. Што е најтрагично дома не дозволуваат да им се пуши ама затоа на гости 1 кутија. Имав другарка порано зимно време доаѓаа со дечко и кај мене да пушат, јас глупа тогаш дозволував, уште не дојдена од работа втора смена, ќе дојдат, и кажуваа на мајка ми сме се договориле да ме чекаат, а немало врска, одам јас дома кога гледам пушница, седеа до 2 сабајле, кога ќе си отидеа прозорот ширум отворен и така спиев сред зима, подобро ќе мрзнам отколку да спијам во задимена просторија. Откако реновиравме не дозволував пушење и се налути, не доаѓаше кај мене. Значи доаѓала од корист.
Hahahah pamet vo glava,da spijam na ladno za nekoi da si pusat doma kaj mene i posle da si odat,toj film nema nikoj da go gleda,moj dom,moi pravila,Ni sram imam Ni nisto,plus sakam da mi bidi cisto I da mirisa na cisto,a ne na čad od cigari,I voopsto za se,NEMAM SRAM!
Од кога останав бремена, а и сега со бебе цигара во спратот кај нас не е дозволена за никој. Претходно демек имаше исклучок за одредени гости, меѓутоа имавме и чести кавги на таа тема.
И јас воопшто немам срам, порано ми беше незгодно, сега им кажувам, нека се лутат ако сакаат, кај золва ми и за слава во Јануари пушачите надвор излегуваат, не дозволуваат ни тогаш внатре, па ете никој не се налутил, си одат на гости. И не е тоа непочитување ако не дозволиш да се пуши, и гостите не почитуваат што не прашуваат и си пушат. Сакам да ми мириса на чисто и убаво, пример денес сум ги испрала прекривачите и некој да ми зачади, па нема секој ден да ги перам.