Работа во Аудитива Oticon

Дискусија во 'Барање работа' започната од angelbaby, 29 мај 2016.

1. angelbaby

angelbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    22
    Се јавив на оглас за работа во аудитива отикон и ме викнаа на интервју ми понудија работа со договор на три месеци и повисока плата од местово на кое работам.сакам да прашам дали некој знае или можеби и работи во аудитива па да ми каже дали е добро во отикон или не? и најмногу ме интересира веќе сум вработена и тоа за стално не сум под договори па ме интересира ова со отиконов немој да биде сеа летно време земаат човек за 3 месеци да покрива дедека се одмори па после ногата в газ зашто би сакала да работам таму и да ризикувам да немам одмор летово и да оставам работа со стално вработување, но несакам да останам после и без одмор и без работа ве молам ако некој има некаква информација да ми каже

2. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.857
    Допаѓања:
    173.370
    Јас па прв пат слушам за овие..
    Што фирма е? Со што се занимава?
    Ако ти звучи премногу добро за да е вистина, бегај од нив хаха
    После три месеци ако ти продолжат договор не значи дека пак иста плата ќе имаш хмм или се лажам

На Gerbera му/ѝ се допаѓа ова.
  3. angelbaby

angelbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    22
    Тоа се ланец продавници за слушни апаратчиња кои имаат сопствена фирма во данска (фамилијарна фирма ) имаат продавници во скопје на водњанска во куманово битола и тетово ке видиме како ќе биде

4. suma

suma Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Iako e postara temata me interesira kakva firma ispadna? Blagodaram