Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Работа во Бугарија

Дискусија во 'Барање работа' започната од m1a, 15 јуни 2023.

1. m1a

m1a Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2021
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    7
    Здраво на сите. Барав на форумот дали има тема за работа во Бугарија, но не најдов. Затоа сега ја основам оваа тема за доколку некоја работела таму или има познати да сподели искуство. Дали е тешко или лесно земањето на работна виза и на колкав рок одобруваат, како и тоа колку изнесуваат платите и трошоците за живот. Конкретно јас сум заинтересирана за долунаведениот оглас, но скептик сум за сама да се одлучам. Секое искуство и секој совет се добредојдени.
    https://kariera.mk/job/OAuT3yBfNkSt7UE3cR3e1w/online-digital-game-host-turkish-speaker

2. Sweetlove_0312

Sweetlove_0312 Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2017
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    13.379
    Деновиве размислувам да ги разгледам сите можности за работа во бугарија кои би ги прифатила јас, немам искуство ама се трудам да добивам секакви информации за тоа. Ако некој ти сподели искуство кажи ми и мене. Јас сакам да работам во бугарија ама незнам какви се условите за македонски граѓани кои одат за работа таму. Ако некој знае да ми пообјасни за тоа нека сподели. :)