Jas momentalno sum vo Germanija, rabotam, no se sto zarabotuvam potrosuvam na shopping Sakam da gi prasam onie sto imaat raboteno vo MekDonalds 7 evra bese od saat? i kolku saata na den e dozvoleno max da rabotis?
Здраво јас сум заинтерсиран за работа и моментално барам ако може да ми дадеш контакт телефон во лп Однапред благодарам Поздрав
Здраво девојки сакам да прашам дали има некој што аплицира за во зав во германија за работа на лето ?
Дали е касно за аплицирање преку ZAV за работа во Германија ??? Ако не е проблем нека постави некој или нека ми прати лична порака што содржи e-mail -от ... фала однапред...
Здраво Јас сум студент по германски јазик и ме интересира ова за работа во германија.Бев во агенција контекст,ми земаа биографија само и ми рекоа да почекам за работа не се знаело уште дали ке има место. Може ли да ми кажете дали можам преку друга агенција и која е таа? Слушнав нешто за ZAF но не ми е јасно ништо,како се аплицира и сл.и дали е касно за аплицирање? Некој ако е информиран за РАБОТАВА нека ми пише во порака. фала
меилот го пратив пред недела време. а и убаво кажав дека НЕ ПРИМААТ ПОВЕЌЕ АПЛИКАЦИИ,т.е бројот за апликации од 10.000 е пополнет.
Јас случајно најдов едно линкче.. Можеби вам ќе ви биде потребно. Повелете КАКО ДА СТИГНЕТЕ ДО ПОТРЕБНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ ЗА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА
Дали на некој што има конкурирано преку контекс досега му се имаат јавено на телфон од германија . Ми рекоа дека е можно да ми се јават од германија и да ми направат кратко интервју. Некој нешто повеќе околу ова? И дали има некој друг за Мекдоналс на Аеродром во франкфурт на терминал 2