Здраво на сите, Добив одговор на моето аплицирање за работа во Германија преку ЦАФ, понудена ми е работа во Констанца ресторани, од 1 јули до 31 август,дали некој друг има добиено одговор, ве молам пишете ми во лп. Поздрав !!!!
Здраво! Дали некој знае нешто за сместување во Минхен ми треба од 1 Јули. И дали има некој друг за таму?
Ми вели дека пораката е избришана од корисникот, не можам ни една да прочитам од тебе, не ги бриши. Пораката била избришана од авторот пред да биде испорачана.
имам аплицирано за во германија преку една агенција ЈК, ама уште ништо ми нема стасано...а еве веќе јуни дојде.. Дали некој друг има аплицирано преку оваа агенција и дали му има нешт остасано ?
Оваа година си побарав од 1 Јули да ме стаат, и се каам арно си бев лани од 1 Август Потешко е во Минхен за смештај од 1 Јули, а од 1 Август има колку да сакаш слободни соби во Штудентенштат, ние таму си бевме лани.
kako naogate rabota vo germanija,dali e toa samo za studenti.dali mora od tuka da najdes rabota ili mozes da odis i taka pa tamu da baras.kazete nekoja strana za baranje rabota vo germanija. i koj period e dobara za baranje rabota. vi blagodaram.
Инаку има група на фб за студенти за работа во Германија, еве ви линк па ваљда ке си најдете тоа што ви треба. Spoiler https://www.facebook.com/groups/167943346592909/
А приклучена беше на фб ко притисна на линкот? Ако и така не може, тогаш напиши на фб "Студенти за работа во Германија"
nema nisto kaj mene... a i dr so prasav nisto ne im stignalo, ni na email ni doma.. a veke pocnaa da zaminuvaat vo Germanija.. ne ni bilo pisano da odime :/ kako i da e, sto e nase ke si dojde