Еј девојки. Дали некоја од вас знае како да најдам сместување во Вертхајм.Тоа е градче близу до Франкфурт.
добро бе феминки јас сум малце од заостанатата генерација па ме инересира ова ЗАВи контекс се само за студенти ???
Здраво Моника денеска на моите другарки и стигна договорот што и среди работа во минхен, може ли уште да се аплицира преку тебе, дали може со нив да бидам на исто место заинтересирана сум? се надевам дека ќе ми вратеш
Некој да кажи ако можи што има директно во ZAV аплицирано, дали му има стигнато договор Ви благодарам однапред
барајте овде сместување http://www.studentenapartment-muenchen.de/?tracking=adwordswohnung&gclid=CLiQuJHQ4r4CFdMftAodnmoAow
Ме интересира колку чини сместувањето во Германија?Претпоставувам дека во различни градови различни се цените,или пак има разлика од сместување во студентски дом и сместување во стан на пример.Се надевам дека оние што биле на работа во Германија ќе споделат информации.
Работа во Германија за студенти Јас сум студент втора година и би сакала да одам да работам во Германија. Не посетувам настава, само одам да полагам испити. Може ли да ми ги кажете сите можни агенции во Македонија на кои можам да аплицирам и ме интересира дали има агенции кои носат студенти на работа во Германија во било кој период од годината, а не само на лето?
Работа во Германија за студенти За агенцИја јас само Контекст ја знам кај нас.И преку нИв ке одам ова лето.
Здраво феминки, нова сум на форумот ме интересира дали некој ке оди на работа во Минхен летово и бара цимерка
Знае ли некој како може да се најде работа во Германија на своја рака, без агенција и ако не си студент? Било кој град.
Дечки, да ми обајсните како иде тоа со повраток на данокот на платата што го одбиваат. кои документи да ги барам од тука и дали го враќаат данокот во целост? И исто и за данокот што го враќаат за нештата што сме ги купиле, како иде тоа?
Се бараат работници што е можно побрзо за во Минхен. саатница 9.50 евра и ќе се работи 2 месеци. За подетални информации, пишете ми лп.