Во кој град се работниве понуди? Колку време траат? Дали може за подолго бидејќи не сакам да одам како студент и дали е обезбеден и смештај...фала
Ако има некој/а што има одено Германија преку Zav и ја знае постапката како оди, нека ми пиши порака да ми објасни некој работи.
Јас сум заинтересирана за сезонската работа во Германија. Дали ќе има примање на апликации и јануари?
Малце покасно одговарам, може си дознала веќе но според мои сознанија е до 10 февруари, ако грешам исправете ме бидејќи и јас сум заинтересира за праќање.
Ќе испраќам во фебруари пак апликации затоа што имам нова работна понуда. Чистење на банки, бутици и објекти 9.50 евра од саат во Минхен. За подетални информации и аплицирање пишете ми лп
И јас сум заинтересирана за работа во германија, дали до сега некој бил директно преку ZAV, како оди постапката и да ли може некој да ми го даде линкот за аплицирање
Вработените го прават, а има на 5ти февруари ако сакаш интервју со германците што ќе доаѓаат во Скопје.
Девојчиња, барам сместување во Минхен. Итно ми е! Ако имате некоја информација слободно пишете ми. Пожелно е соба, но може и помал стан да делам со цимерка. Ви благодарам!