Dali taa agencija posreduva i za tie sto ne se studenti , jas imam bugarski pasos i sum da odam za da rabotam ako isto obezbeduvaat i smestaj . ako moze nekoj da mi pomogni za kontakt ako treba ke si platam . pozz
Девојки итно ми е... Кога ги даваме документите за потпис од факултетот требаше и таксена марка, колку пари треба да е? Сум заборавила од лани...
Колеги дали познавате некој човек што води за Германија за работа?? и дали е бил некој преку човек???
Се пријавувам преку Контекст агенцијава, но првово нешто ми е Firme, а фирма немаме, па може ли да ми кажете што да напишам таму.
може да ми пишеш во лп,за подетални информаци,јас и усште едно лице сме заинтересирани за сезонска работа во лето.познавање на јазик минимум
Дали знае некој што посредува за работа во Германија, или адреса за дирекно да се контактира работодавачот за сезонска работа?
Сакам да прашам нешто ако седиш три месеци и си заминиш за МК после тоа кога можеш да се вратиш повторно назад за Германија може одма или треба да чекаш три месеци во МК па да се вратиш во Германија дали прават проблем на граница дали ти барат престој каде си престојувал ве молам споделете искуства???
Девојки да ве прашам нешто ќе подавам документи за Германија и сеа улица Браќа Миладиновци исто да си пишам само латиница или?