dali nekoj bil preku ovaa agencija https://www.facebook.com/idrogios.work?fref=ts i preku Katerina gorgievska ? pozz
Девојки ме интересира дали некој е запознаед од сигурни извори колку време имаш право да работиш во грција? Јас знам дека е 90 дена (3 месеци) и треба да направиш влез излез НО ме интересира после тоа колку време имаш право да се вратиш повтоно во грција? И дали би правеле проблем на граница на вракање бидејки царинарникот веке знае дека си работел во грција штом си престојувал 3 месеци?
Во право си..мене минатата година ме скапа од лажење од типот сеуште се разгледуваат вашите CV, уште нема одговор и бла бла бла и си изгубив драгоцено време чекајки Ангелина да ми најди работа!И на крајот сама си најдов
Zainteresirana sum da odam vo Grcija na rabota, probav preku nekoi agencii nema mnogu odgovori, odprilika znam luge koi seuste odat direktno i samo mnogu dobro se snaogaaat, ima li nekoj sto bi sakal da odime zaedno ve molam za odgovor, vi blagodarm
Неможев лична порака да ти пратам незна што е проблемот. Инаку размислувам само на таа тема за страство воопшто еве гледам на форумов и за геманија инаку сам барам не преку агенција. Па ако си за и во Германија можеме да се распрашаме нели ? Поздравче Пиши ми тука кога ќе прочиташ бидејќи неможам лични пораки незнам зошто
Може смештајот да биде заеднички додека тражиме работа за да ни биде поефтино, а работа може да тражиме заедно, но да се поделиме, пр. две особи ке влезат на едно две на друго место