Na fb ja dodadi Katerina Eu work taa posreduva za rabota vo Grcija..imase nekolku otvoreni pozicii kako sto vidov pred nekoj den I Angelina Aegan Work na fb,jas preku nea bev minatata god
Што работа има? Нешто берење овошје а-у? Или некоја ако е за некои посложени комбинации нека ми пише.
Прашувам за една другарка, ја мрзеше изгледа да креира профил тука.. Дали некој бил преку Катерина или Ангелина и колку се сигурни? Да не замине а да биде без работа па џабе пари да си фрли.. За Ангелина знам дека подолго време работи со оваа "проблематика" ама колку е сигурна не знам.. Посомнителна ми е Катерина?!
Ја знам Ангелина за работа во Грција, но како што разговарав со неа потешко е за со македонски пасош...
Никој не оди оваа година а? Имало инаку и за со МК пасош, ама кога ќе ти кажат плата, ќе те мавнат од земја хаха 350 евра, со платено сместување и 1-2 оброка..
Девојки има некоја од вас искуство со овие посредници? Имаат примамливи понуди, добри услови нудат, ама колку се сигурни не знам... Секоја информација е добредојдена. https://m.facebook.com/pages/Сезонска-работа-во-ГрцијаSezonski-posao-u-Grčkoj/262134863988958
Има ли нешто за мене? Сакам да продавам НИТРО на туристичките места. Тоа е многу добра работа, бев сведок прошлата година во Кавос. Запознав една девојка од Скопје и работеше со тоа , ама се направив превише од нитрото и се изгуби контактот.
Јас праќав мејлови до повеќе хотели, повеќето ми кажаа дека веќе им е најден персонал, а некои дека не примаат персонал на црно зашто биле многу високи казните т.е. 10000Е за пронајден работник без документи. Добив понуда за работа за на рецепција само од еден сопственик на хотел во Василики, но некако се двоумам. Ги гледам понудите од агенциите што посредуваат нудат 700-750Е плата за истата, а мене овој ми понуди 20Е дневница. Утре кажа дека ќе ме контактира, па ако ми е обезбедено и сместувањето на негова сметка, може и ќе прифатам.
Јaс сo другaркa ми бaрaм рaбoтa вo Пaрaлијa , дaли мoже некoј дa ми пoмoгне дa нaјдеме бидејќи немaме кoнтaктинa преку aгенции немa сaмo зa oстрoви ? Фaлa oднaпред ! Пoздрaв !