Ne izvadiv dokumenti , i matematikata za pari ne mi ispaga kako sto treba . 4 meseci sum tuka ali ne odi ... zatoa
Decki nie sme na Malta od pocetok na April procitajte go forumot cel imate detalni informacii za trosoci i za smestuvanje i za plati . Inaku ako sakate brzi pari ne doagajte na Malta. Ostanete barem 1 godina i togas ke imate nekakov benefit . Pozdrav
Што сум слушала од пријатели викаат дека за три месеци имаат заработено по 2.500-3.000 илијади евра викаат дека брзо се наоѓа работа најчесто келнери за јазик викаат лесно ќе се снајдеш па кој ќе иде и кој е таму му посакувам среќа
Ајде едно прашање за тие што се на Малта,дали може да се отвори како странец некој објект,пример ресторан,кафич, и какви се кириите за изнајмување пристоен стан за фамилија. Фала.
Twins2007-Jas ne sum slusnal nekoj od nasive da ima otvoreno nesto ali sigurno ima nekoja opcija. Prvin dojdi zaraboti nekoe evro pa posle ke otvaras da se zapoznaes so uslovite i zakonite taka najdobro ti e . Inaku momentalno se baraat dosta ugostitelski rabotnici i nekoj so It vestini ako ima nekoj so takov background . Pozdrav od Malta
Фала ДодоМК на одговорот,те молам ако можеш кажи ми ако имаш време како се движат кириите за пристоен стан.Ние сме во мисла фамилијарно да отидеме,децата ни се основци и дали знаеш какви се условите во однос на образованието.
Stanovite ti se od 300e pa nagore za pristojni stanovi (na primer nie imame pristoen stan od 65m2 plakame 350 e i ziveeme 3ca) Za familija ne znam dali bas e idealno mestovo ama ok nudi dosta interesni raboti. Podobro bi odel u Spanija podobri uslovi imaat za familija. Obrazvovanieto ti e ok iako ne mozam da bidam objektiven po sto mnogu malku sum se zainteresiral za taa oblast ! Pozdrav za sea od Valeta
zdravo na site nov clen sum tuka bi zamolil nekoj od vas da mi kaze u koj grad se naoga taja agencija za rabota i dali ima rabota za majstori za gips karton za moleraj i za fasadi i kolku e plateno
Здраво дечки/девојки. Ме интересира дали знаете некого да вратиле, иако имал испечатено резервација од хотел, осигурување, повратна карта и такви ствари, м? Колку се ригорозни ме интересира, пошто очиглдно таму е преплавено од Македонци, Срби и други, со не-европски пасоши
друже незнам дали ќе одам, некако многу оштро ми делува по ова што читам по наши и српски форуми, па затоа прашувам конкретно за ова погоре што го пишав, ама веќе ко да е застарена темава, нема никој да одговори