Епа не е нискобуџетна во никој случај. И тоа ти е конектиран лет, но мнозинството летаат со нискобуџетни затоа и спомнав
Тоа нема апсолутно никаква врска со каков лет одиш. Ако е за тоа колега мој го вратија од аеродром кај нас а имаше лет Ск-Виена-Ск повратен со Аустриан, а не е нискобуџетна. Цела Европа лета со нискобуџетни, да не се правиме наудрени до толку.. Многу зависи од тоа каков впечаток ќе оставиш на аеродром.
Зaинтересирaнa сум зa рaбoтa вo Мaлтa и тoa вo нaјбрз мoжен рoк, дaли имa некoј штo мoже вo крaтки црти дa ми кaжи нештo зa мoжнoстa зa нaoѓaње рaбoтa, кoј дел е нaјдoбaр зa бaрaње рaбoтa, кaкo стoјaт цените и дaли е пoдoбрo преку aгенцијa или сaмoстoјнo зaминувaње
Дечки зaинтересирaнa сум и јaс, сaкaм дa средaм oд Битoлa вo нaјбрз мoжен рoк, дaли имaте местo зa уште еден?
Maltapark.com Just posted Ova vi se stranici za site sto ke dojdat navaka napravete si europass cv poso drugite ne gi priznavaat a inate i agencii Jf vo birkirkala I elation vo pieta Pozdrav od MALTA
E aj kazi mi go imeto da ja najdam uste utre samo da ne e ozo system zosto ne vrabotuva poveke ni makedonci ni srbi ni bosanci Stvarno kazi ja agencijata i castam pivo vo LA PLAGE
Zdravo i od mene. Od poodamna sum zainteresiran za rabota vo Malta i planiram zaedno so uste edn drugar da odam negde pocetok na april, dobro bi bilo da se soberemo barem uste dvajca za da podelime smestaj bidejki za nas pocetnicte prvite meseci se najkriticni
Ne samo za vas pocetnicite za site e tesko kako prvo kiriite plafonski gi napravija vo san qwann sliema san julian od 1000-1500 evra A koga dojdov na 16 bea 600 evra