Извадив билет за брат ми на 1ви Април ... Првиот чекор е направен...Ајде дечки ако патува некој на 1 ви да ве здружам Да си правите друштво по пат... Убав ден ви посакувам на сите
Здраво дечки има ли нови што се заинтерсирани за Малта , да контактираме , па заедно да видиме како можеме да заминеме , работа , стан , бидејќи полесно би било така . Поздрав
Zdravo decki,maz mi ke odi na 7April za Malta, pa ako ima zainteresirani za zaednicki smestaj pisete da ve zdruzam Pozdrav
irina.007 Јас сум заинтересирана за одење во Малта само што во моментов чекам да завршам со семестарот. Пиши ми ќе исконтактираме што за понатаму. Поздрав
Soul dali brat ti najde cimer,maz mi ke odi na 7 april, pa ako ne nasol pisi da iskontaktirame. Pozdrav
Gledam deka ima mnogu zainteresirani za vo Malta, pa bi mozele da odime zaedno od 20 April pa natamu i da zememe smestuvanje zaednicko...
Zdravo! I jas sum zainteresirana za odenje vo Malta. Imam zavrseno Ekonomski fakultet, dali ima nekoj soznanie kako najlesno da dojdam do rabota.
Прво треба да се смештиш, тамо стан под кирија чини 500 евра за 5 души. Ако најдеш 4 цимери + ти како 5ти член ќе плаќаш по 100 евра. А работа има ќе одиш од продавница до хотел и во се што ќе се пронајдеш можеш да работиш.
Fala ti! Bi sakala ako e mozno da dobijam nekoja adresa za da moze da dobijam rabota pred da dojdam tamu. Pozdrav!
Здраво на сите Заинтересиран сум за одење во Малта од 3 Мај па натака ако има некој да иде тој период нека ме контактира да идеме сепак полесно за смештај... bokace фала ти за отварање на групава од голема помош е
zaboravete na se sto e napisano ovde fakulteti ne ti trebaat za za novite sto ke dojdat bez stan i sto baraat smestuvanje so sreka pocnata e sezonata i stanovite vi se duplo poskapi nego li sto vi bea i ne ocekuvajde deka ne najdete rabota preku www.maltapark.com.mt nikoj nema da vi se javi ke si gi stegnete patikite i ke se setate od prodavnici kafici hoteli restorani i ke si barate sami pa ako vi upali ke bide dobro a prosecen stan vo malta vi se dvizi pocetni 1000+ evra so uste tolku depozit i pola od seta suma za agent ako sakate preku agencija a ako sakate sami da si najdete stan spremete edno dobri 100-200 evra za telefon i da se nadevame deka ke najdete. www.maltapark.com- za rabota sharing accomodation malta - na facebook strana za stanovi no razmislete na uste eden depozit od seta suma agencii za rabota vo MALTA OZOSYSTEMMALTA JF- Vo Birkirkara Elation vo Pieta Tolku od mene so sreka na drugite
Знам дека ова не е тема за одмори, но бидејќи отворив тема и немаше одговори решив да си ја пробам среќата тука. Какви се вашите искуства како за одмор? Како се движат цените и отприлика колку би чинел еден одмор таму?
Карта треба да купиш, пробај преку WIZZ AIR, обезбеди си хотел онлајн од тука и земи ќеш со тебе. Цените ти се како во Скопје, но на граница може да не те пуштат ако им се појавиш со 300-400е и без резервација хотелска. Многу мои другари не влегоа на одмор од иста причина. Мислат дека ќе останеш нелегално да работиш и одма враќаат. Поготово сега како расте бројот на туристи. Иначе има што да се види
Dali ima nekoj da saka da odi za malta neka me iskontaktira na meil darkospasovski@gmx.de pozz i fala