Zaebete wizzair mn vrakaat vo malta otvorija poseben terminal samo za wizzair a i na oficijalnata strana pisuva deka e premnogu strogo
Значи јас кога одев бев со Ал Италија мислам (не се сеќавам) и ме држеа 4 саати на граница зашто не сум „имала доволно пари за да ме пуштат“. Среќа имав гарантно писмо од АНгличанка, зашто Малтежаните се крстат во нив, па ме пуштија. Се е коцка, поготово како се стоплува помала е шансата за влез.
Jas vcera za malku sto ne dobiv pecat na carina vo malta za zabrana tolku se gadni sprema nas sto uste mi vika vie ste treta kategorija nevredni luge za nas ali uspeav samo so pecat za izlez otkako viknav policija i menadzerot na aerodromot
Знам, а башка како сме накотени и ич не не сакаат. Затоа и си заминав. Скоро година дена бев таму со тресење.
Eve jas bi sakal ako se dogovorime nemam nikoj so koj bi model a Sam ne bi se resil sepak Dr. E zaedno
имам другар во Малта и он мн се жали од таму , замина во март месец а ке дојде во јуни ( да спечали нешто , колку парите да си ги врати) , он кажува дека македонците таму се како црнци , грагани од втор ред , мн е разочаран , очекуваше подобри луге , подобри услови за работа ...
Potpolno go razbiram i jas taka napraviv sobrav pari kupiv nova karta i si dojdov.... Ne se izdrzyvaat pritisicite