Ti posakuvam sreka i sreken pat pa moze tebe ke ti bide podobro od nas i da vo pravo si za se ima prv pat
Јас најверојатно на 30-ти јуни идам. Ама само околу 10 -12 дена. Смештај имам, ме интересира за тие 2 недели колку одприлика пари да си спремам, бидејќи последниве информаци што ми ги дадоа е дека скоро се е скапо...
Ako planiras seriozno da iskontaktitarame i jas sum seriozeni resen za odenje ako sakas pisi da iskontaktirame nekako
Jas sun isto taka zainteresiran za malta bi otisol odma samo nema so koj najubavo e povekje lugje da se min trojca pa nnekako kobtaktirajte me na facebook ako e nekoj epten zainteresiran Daniel Kirik
Еве и јас сум заинтересиран за работа во Малта. За размена искуства, одење заедно итн. можете да пишете контакт во порака.
Ајде луѓе јас сум нова на форумов и баш сакам да ја обновам темава..Ајде дали има некој заинтересиран за сезонска работа летово за Малта или Грција..??? Не се оди сам/а некако
Дали има некој сознание дали некој од Македонија или од поранешните републики (Србија, БИХ или Црна Грора) има таму основано Агенција преку која оди вработувањето. Полесно е кога имаш најдено работа.
Imate tri agencii za rabota no samo sreka da imas da te viknat i mozno e da te zaebat da ti zemat parite i da ne ti dadat work permit ili resident permit Inace jas odam vo vtornik pa taka da ako nekoj e zainteresiran neka me iskontaktira za drustvo i ima uste edno mesto slobodno kaj mene vo stan bezrazlika masko ili zensko
Дали 1 месец е прекратко време за да се најде работа во Малта? Ме интересира бидејќи сакам со сопругот да одам во јули за време на годишниот одмор и да си ја пробам среќата. И двајцата сме со високо образование, јас + и магистер Секое мислење е добредојдено.