Девојки, ајде кој е заинтересиран да бараме работа за летоска во Малта, пс јас сум студент така да само два месеци ќе му дојде пишете у порака
Zdravo jas sum nov na stranava i sakam da prasam dali ima nekoj slobodno mesto na malta za smestaj na krajot na april Nice sme dvajca drugari i sakame da izvadime karti da ne ima nekoj informacii zosti ima problemi preku sofija i belgrad Dali moze da mi kaze nekoj ako mu treba cimer za malka od maj mesec
Ako ima nekoj informacii za smestaj neka pise Ako ima nekoj zainteresiran za malta od makedonija neka mi pise za maj mesec da odime zaedno Dali ste Dali ste vie seuste vo makedonija da iskintaktirame ako sakate
Jas sum angel ako sakas pobarajme da se cueme 070 536 338 Koj saka da se dogovorime zaedno e poeftino pozdrav
Prelistaj gi stranicite imas bas dobri odgovori Ali spored mene gledaj malta da ti bide posledna destinacija.... poso sega e prezategnato i imaj pari kolku dena ke kupis karta x50 € od den taka da ako ides so karta povratna od 1 nedela 7x50=350€ so rezerviran hotel da ne te vratat... i izbegavajte gi skopskiot i sofija aerodromot ke ve vratat so sigurnost..a ne garantiram na carinska vo malta
Влатче нешто слушнав преку Грција не враќале. Јас планирам да одам таму имам пријатели, меѓутоа прашањето ми е колку би им било тоа гаранција на граница еве да речеме им идам на гости?
Само нека ти пратат адреса на живеење и договор од станот доколку имаат и нивни копии од лк за секој случај...
zdravo ni sme bracen par so 7 mesecno bebe sakame da si ja probame srekata i da odime vo malta so namera da najdeme rabota i da ostaneme da ziveeme nekoj od iskustvo da mi kaze vo koi gradovi e najdobro da se bara rabota i kolkavi se kiriite za stan i so rabotnata dozvola kako odi procedura fala odnapred