I jas sum seriozno zainteresirana. Pozdrav Ima li nacin licno da iskontaktirame bar so onie koi se seriozni vo namera da rabotat na Malta
Јас поаѓам задутре,има агенции и за наоѓање стан,и за работа... секако ќе искочи поскупо,али кога немам никој таму мора така,да не седам многу време не вработен. Како да се организираме и да се најдеме со вас кои сте заинтерсирани. Знам дека ќе морам да купам телефонски број таму,ама не знам дали ќе се снајдам со интернет за да ви пишам и да се најдеме.
DodoMK i Bokace, kazite kako da se najdeme tamu? Ima li nekoja soba za mene,da bidam cimer na nekoga .
Здраво до сите, Сакаме со сопругот да одиме летово на еден месец во Малта, да ја видиме, па ако ни се допадне ќе размислуваме потоа за други можности. Планираме да престојуваме во периодот од 20 јуни до 30 јули. Дали може некој да ми каже како најлесно од МК може да најдам сместување за нас, имаме и две деца. Би барале сместување во Слиема, колку отиприлика би не чинело сместувањето, дали цените што ги споменувате 350/400 евра се по лице или соба и сл. Ако некој има информации за некого што би сакал да дели стан во тој период ве молам споделете. Благодарам и поздрав до сите....
Jas sum zainteresiran...Samo sto nemam nikoj tamu...Eve prebaruvam po forumi... Ako znaete bilo sto informirajte me..Pozdr...
Дај кажете, Вие што одите или веќе што сте таму, нешто подетално, колку пари требаат за одење, преку кој аеродром или агенција, кога ќе отидеш со кој превоз од аеродром до агенција итн...
Eve pak vi go potiram ova od ovoj Srbin da ne go preveduvam na Mak. , mislam deka se razbirate, on ima mnogu ubavo objasneto kako vo Malta taka da e slicno e on sto napisal i tuka za podetalni informacii pisete sto ve interesira http://centarzaprevencijukriminalit.../iz-prve-ruke-malta-kako-kada-cime-zasto.html