Dali nekoj ima iskustvo ili znae kakvis e uslovite za rabota vo neptun, platata, kolku e teska rabotata kakva e politikata na rabotenje kakvi se lugeto ? sakam sovet?
rabota vo neptun Дечко ми отиде на интервју таму и воопшто не му се допаднаа условите. Бараат да може да подигнуваш тешко, да имаш познавање од нови технологии, ниска плата, и плус тоа бараа да отиде на обука во Скопје без ништо да му платат еден месец.
Jas sum bila na intervju za operator no ne mi se dopadna,sekoja sabota ja rabltis i plus ako ima mnogu rabota i vo nedela bi me viknale platata e solidna 18.000den a na intervju te prasuvaat opsti prasanja poveke oni objasnuvaat za toa kako se odvivat rabotite vo neptun
Јас имам лошо искуство со Нептун, им правиш дизајни бесплатни као пред селекција на вработени, а потоа слични, скоро па исти дизајни ги користат во нивни промотивни цели. Ги користат твоите идеи. Во однос на пракса кај нив, 7000 ден плаќаат месечно, а дирекцијата им е во Визбегово, па сеа ако се исплати некому слободно.
Ако немаш искуство се оди на обука,незнам колку време.Плата е 250 евра,се оди во две смени,со еден слободен ден.На нога си 8 часа,нема седнување.Ако некој успее да ти украде роба на твој дел (реон да кажеме си на Ит),си плќаш од џеб (плата).
И да се обележани ќе му дадат на нивниот дизајнер да ги направи.. Ова се однесуе за сегашната ли пракса што имаа пуштено оглас? Баш го видов ама не знаев дека имаат таква преселекција
Зависи на кое место си,ако си City Mall како ке ти се падне еден слободен,а во другите Салони е Недела само слободен ден.За плата незнам,можно е ако ја качиле,па да е 18000 денари.