Си го поминал успешно интервјуто за Катар мол и уште ќе го препраќа СV-то кај работодавци? Wait, wait, what?
Не реков дека не е никој задоволен. Туку дека е ветувано превише дури и невозможното. Сите викаат платата е пример 500е плус гарантирани бонуси за освоени таргети, плус бакшиш, некаде ви излегува 1500е. Кој ви гарантира колкава сума бакшиш ќе земете? Е сеа колку си снаодлив толку подобро ќе пројдеш. Ао од Тања една одговорност... И ленценцата и е одземена сега.
За забавниот парк во Катар? Мн е сомнителна, високи плати нуди за позиции за кои таму реално ни пола не се зема.. А истиот оглас на Bayt го има, разгледај го..
Знам дека летото извиси цела група. И дека сега работи од дома илегално. Освен ако нешто не се сменило во меѓувреме... Во канцеларијата што и е во Беверли Хилс бевте или телефонски само комуницирате со неа?
Па јас ја знам неа уште од 2014/5 година кога прв пат аплицирав ( ама сама се откажав тогаш) тогаш бев во канцеларијата во Беверли Хилс , тогаш само другар ми замина во Дубаи ,сега се слушаме телефонски , и до сега ништо не платив , на крај се се плака . Како што кажав на интервјуто ке дознаам . Инаку можеш подетално да ми кажеш за групата што ја извисила ?
требаше да заминат, па постојано се одолговлекуваше работата, и на крај место да ги извести дека нема да се реализира проектот, од неа немаше ни трага ни глас... ова кажано од личност што требаше да оди
Јас поминав се, ми стигна договорот за работа, готово да потпишам и Даниела од глобалворк ми кажуе што треба и на крај ми вика и 15000 денари провизија, а кога бев на консултација апсолутно ништо не спомна дека треба да платам провизија. И ме изнервира и ја одбив понудата за работа, бидејќи никако не сакаше ова што треба да и платам 15000 да ми го пише на мејл, туку ми вртеше на телефон, а на мејл никако нејќеше.
Не знам како не ти кажала до сега, мене уште првиот пат ми кажа дека на агенцијата треба да платам 250 евра...
mene uste odma mi kaza deka tolku se plaka e aj te molam kazi mi za kade aplicirase ako ne e tajna da ne e za Qatar Mall vo Doha poso i ja cekam odgovor uste
Преку Глобалворк аплицирав, го поминав тоа за Катар Мол, ама ништо не испадна од тоа. Нема никаква информација, не знам зошто. И после ми закажаа интервју за во хотел. Ама ова не е поврзано со Катар Мол. Џабе губење време беше тоа. Што ти ја знам...