Ти имаш отидено преку неа или те има извисено? Зашто моментално чекаме за интервjу,али малку ми стана сомнително зашто името на хотелот во дубаи не го знаела наводно нов хотел бил па као на интервjуто тие ке ни кажеле за коj хотел станува збор..
И јас сум една од тие шо чекаме за интервју (денес ке не аплицира демек) ама и јас некако почнав да не и верувам... цело време ми вика те аплицирам а сеуште никој не ми се јавил. Дека не би ме избрале за интервју од толку места ко шо ми рече ке ме аплицира некако не ми е верно (нишо самобендисано), али сама аплицирав на неколку места и одма добив одговор... нејсе ке чекаме деновиве шо ке испадне, се надевам на позитива...
Па и ние еве сами нешто наjдовме сега,па ке видиме што ке испадне на краj.иначе супер срекен пат и се надевам баш ке ти се погоди таму,па пиши како е што е ако не ти е тешко кога ке се сместиш
Јас завршив работа со тања , бев пред една година Дубаи преку неа , сега се мислам дали да одам во катар ... Мн конзервативно било таму , па се мислам дали дубаи , абудаби или катар... Има членови на форумов што се таму , им пишам но не вракаат , не знам зошто..
Животот е таму прескап , а платите премали Ужас ! Ако најдиш работа каде што све ти е платтено и над 1500$ , може да се живкара некако... Испод тоа е све преживување
Дубаи Али се случи денес покажав заби малку спрема менаџерот дека не сум дојден овде некој да си игра курташак со мене и не сум роб да работам по 14 саати и одма смени распоред...
Jas vo Dubai bi odela poveke da go vidam mestoto,a parite ne me interesiraat nema vrska ako zimam mala plata sakam da go dovieam mestoto poveke...