На Лагадин 9ка мислам дека им треба келнер но не сум 100% сигурна, да не те излажам. Види по кафичите на плажа што искачаат..можда им треба некој вработен.Се надевам ќе најдеш, со среќа.
@teenager2205 Во центар е кај чинарот што е старото дрво има џамија продолжуваш по улицата од десна страна е бутикот, слободно прашај ќе ти кажат, покрај гардероба продаваат и конверс патики
ama jas imam 15 godini i neznam dali ke me primat za takva rabota zs ke mi recat deka sum mala,ke vidam nesto po friziderive za sladoled sto se ili da volontiram nekade
девојки знаете ли некаде во охрид да се бараат работници за сезонска работа ? собарки,во кујна во некој хотел ?
И јас барам работа во охрид ама досега што видовнема огласи ама очекувам да има допрва. Јас сум од охрид инаку и често гледам по градов дали има некојоглас.
Јас не сум од Охрид, така да ќе треба и смештај да барам ако не најдам работа, освен ако не нуди некој работа со смештај.
Да има работа со смештај и тоа се најчесто кај плажите. Зависи за што конкретно бараш ако си за да работаш собарка,шанкерка,келнерка кажи ми во лп и ќе ти помогнам.
Ако има некој заинтересиран за сезонска работа во Охрид и околината, нека ме контактира, можам да помогнам. Имам познаници што им треба секаков персонал. Шанкери, келнери, помошници во кујна, работа во маркет...
Dali nekoja ima iskustvo ili znae nekoj sto raboti vo Ohrid vo TAMARO? Dali vrabotenite se zadovolni? Imam 24 godini i sakam vo marketot tamaro da se prijavam za rabotnicka
Здраво дали може некоја знае како можам да аплицирам за во LC WAIKIKI? Или кажете друго место за работа ако знаете да е пристојно имам 30 години!