Хотел Blue Sun, Макарска. Преку агенција, како за првпат. Аплицирав во повеќе хотели, Валамар, Амадриа, Маистра... Ми одговорија само последниве, ама некако не можевме да се договориме, па одлучив преку агенција да одам.
Zdravo, dali moze nekoj da gi spodeli iskustvata so Maistra grupacija ? Kako se uslovite, koj se platite itn. Fala
Dali nekoj odel preku macedohrm agencijata za sezonska rabota vo Hrvatska za vo marketite dali e zadovolen i da kaze iskustva za tamu
Dali ima nekoj iskustvo so agencijata posrednik za sezonska rabota vo hrvatska, koi uslovi gi nudat dali ste zadovolni?
Dali ima nekoj sto rabotel ili ke raboti za Tommy marketite, imam dobieno rabota kaj niv no vekje doglo vreme ja cekam dozvolata za rabota, pa ako ima nekoj da spodeli iskustvo. fala
Здраво сакам да прашам дали може диезапам да носам у Хрватска и дали ќе ми праат проблеми на граница ? И дали уопште праат?
Јеее А вака витамини,за желудник апови имам мака исто?Пробиотик,летизен алергична сум на оси а ќе оравам воЌни салати? Ќе праат проблем ?
Па не би требало да ти прават проблеми, зашто и јас земав цел несесер апчиња што ми се потребни и поминав на граница,така да уживај