Па затоа зиам диезапам за од едно уво да ми влезе од друго да ми излезе секое мачно евро хахахаха баш ме брига сезонски сум не е жива сила. Хахахахах каков нос какви бакрачи.
Здраво Ве молам да ми одговори некој што работел во Хрватска.Јас работев. Ми останаа сума пари на Загребачка Банка картичка,како да ги подигнам без да ми земат 5 посто провизија. Некој искусен што знае?
Здраво, заинтересирана сум наредно лето да одам во Хрватска да работам како хостеса. Дали знаете некои агенции од тука што посредуваат за работа?
Macedo hrm ти њ катаастрофа , таа марија ги праќа лугето во пекол кај нељуѓе хрвати, скоро сите назад и се вратија
Sakam letovo (a moze i porano) da rabotam kako sobarka vo hrvatska. Nemam iskustvo, nekoj sto bil da me sovetuva i nasoci kako da najdam sigurna rabota, dali preku agencija ili direktno preku grupive na fb? Sekako i drugi informacii bi mi bile od korist.
Здраво. Имам можност да бирам помеѓу работа на шанк(на базен) во 5 star Хотел или Room Service во луксузен ресорт со 5 звезди, на иста локација, иста плата. Шанк веќе имам работено овде. Што е подобро? Неодлучна сум скроз, прв пат би одела. HELP!!!
Има ли некој искуство со агенцијата Посредник24? И уште едно прашање, што ако аплицираш ти ја изработуваат дозволата, но не можеш да одиш?