Zdravoo. Dali nekoja od vas ima iskustvo so firmata Exreme Cosmetics za parfemi. Imaat oglas za rabota za komercijalist pa me interesira dali imate raboteno tamu ili pak imate slushnato nekoe iskustvo od taa firma. Blagodaram
Zdravo,ako ima clenki koi rabotat vo Zegin ili Eurofarm kako diplomiran farmacevt,ve molam da mi pisat vo poraka. Mi treba info okolu rabotata vo ovie apteki
Здраво. Сакам да ве прашам за мисленје дали знаете што може да се злоупотреби доколку се користи вашиот печат во аптека за фармацевт зборам а ти да не си присутен во аптеката. На моја блиска пријателка и понудиле да им го даде факсимилот да го користат т.е да работат со нејзиниот печат бидејки таа не е во можност да оди на работа во моментот. Ви багодарам за одговорот.
Se tocno do zbor. Regionalnite sefovi ja rasturija firmata. Razbiram da ima regionalni sefovi sto treba da si ja vrsat svojata rabota, ama tolkavi prava im se dadeni, da bukvalno se povazni i od direktorite, ovlastuvanja neograniceni da mozat da maltretiraat kogo sakaat ako ne im se dopagjas i ne im se upikuvas pod koza. Dzabe golemi plati koga stresot i nepravdata se tolku golemi sto do bolest moze da te dovede
Каква е процедурата околу праксата за лиценца за магистар по фармација? Дали е потребно да се оди на пракса или може да се земат така потписите ?
Отворена е позиција за фармацевтски техничар со барем една година искуство во с. Батинци Скопско. Се работи само прва смена од понеделник до петок, во недела и празници не, во сабота по договор меѓутоа претежно се слободни саботите. Заинтересираните нека ми пишат во инбокс за повеќе информации.
Во Зегин е како ќе се договориш со тие од Скопје. Јас имав искуство и почнав со почетна 30 000. Кога ќе добиеш шифра од фонд ти ја покачуваат за 2-3 илјади денари максимум а тоа е отприлика за 3-4 месеци. Бонуси на промет и форсинзи на фирми од Зегин увоз од 3000 до 10 000. Притисок многу голем. Работа цело време. Еурофарм би требало да се пониски ама да има подобра работна атмосфера. Мое мислење - избери Еурофарм или Галениум, вториве сега брзо имаја оглас и се баш добра опција.
А иначе Зегин се најдобра опција за профит во фармацевтска индустрија ама ако имаш издржлив карактер да работиш под голем притисок и си класичен воркахолик И под ова подразбирам дека ќе работиш како да е фирмата од татко ти во буквална смисла.