Може некоја да сподели како е сега со законов за недела неработен ден во Стокомак, Кам, Кит го? По колку часа се работи, паузи, сменето ли е нешто?
Нема везе тоа таков шеф и се погодил , јас 1иппл работев сите празници платени плата 18.000 бонус по 100 евра на два месеци раб време 40 часа ако работевме по 45 часа во неделата ни ги плаќа и тоа све на сметка ,
Оди во маркетот прашај можно е да имат сменато имел, бидејќи имаше промени , иначе супер е плата на време ако е празник во петок а 1ви е не чекат дури понеделник учетврток имаш плата илу обратно пон да е празник у петок плата имаш и све на сметка колку ти е плата толку , не како негде пола на сметка пола на рака , само бонус ти дава уплик , и сеа им накачија плата по 20.000ден башка таргет имма убаво е за разлика од останативе маркети е убаво имаш и зимски одмор и летен по 12ден е у кој маркет го има !
Pa primer vo den treba da ima 200iljadi den promet i ako e taka sekoj den platata ti e pogolema kolku poveke se nadminuva tolku plus zimash
И сето ова за бонус на рака? Ова лично мене ме асоцира на уцена, демек прометот од вработените им зависи
Ма воопшто не одам за пониска плата, само кажувам како јас го сфаќам тоа бонус на рака за остварен таргет. Ако се навреди, немам што да ти кажам И мене платата до некаде ми зависи од остварен таргет, се легално платено на сметка. Исто и на мм. Ова што го пишуваш е веќе кршење на закони, не наоѓање маани