Ај те молам кажи ми како ќе биде најдобро да одговорам пред малце ми повикаа на интервју и многу сум среќна но и исплашена во исто време. Пуштив мотивациско писмо за позицијата Sales Adviser дали е тоа исто како продажен агент и ќе го имаат ли во предвид тоа што јас не сум нивен корисник. Поздрав
Да продажен агент. Нема да го имаат сега ама ако те вработат ќе мора да станеш, суптилно налегаат. Не е страшно интервјуто ама работата е доста стресна, јас веќе најавив отказ може за мое место си, за кој град?
Zdravo moze li nekoj da mi kaze kako se intervjuata za call centarot vo vip, dali se prijavuvaat na neopredeleno ili se so dogovori, rabotno vreme i plata? Pustiv Cv minatata nedela i odma mi se javija za intervju, pa da imam nekakva pretstava. Vi blagodaram
imam poveke pati apicirano vo VIP ama badijala, ne te vikaat na intervju, ne ni vrakaat sto se desilo na oglasot, ni koj e primen.
Дали некој има искуство за работа во контакт центар во Телеком? Имаат оглас за 5 извршители, дали знаете нешто подетално околу интевјуа и слично.
Некоја што работи во ВИП или Т-мобиле продажен салон да ми пише повеќе детали околу работата и платата и начинот како се вработивте дали само преку врски оди или може да биде и регуларно и колку е работното време? Било какви информации ако знае некоја ќе сум многу благодарна ако ги споделите тука или во лп.
Здраво, Некој да сподели информации за ИТ сектор во операториве.. Колкава плата, работна атмосфера, како е на интервју...
Vo kontakt centar vo Telekom kako e so bonusi,realno se vadat li plus pari ili kolku ti e plata tolku,I ako nekoj znae poveke okolu bonusite neka pishe.Blagodaram