Сениор и шеф не се ништо повеќе од јуниор. Со 1000 ден повеќе на плата и сите обврски на глава. Од мое лично искуство, се беше ок, пријавена од прв ден, плата на 15ти или пред ако е викенд, бонуси, ноќни, вишак се е платено. Чистење, бришење, генералки се е на вработените. Шанк, телевизори, рутери, џиџи миџи се е на тебе, тикети, апарати, лаки, сè работиш сам. Многу живци и смирено. Не е секој за ваква работа. Среќно
Здраво, дали има некој што работи во златна копачка, да каже што како, плата, работно време, слободен ден, пријавени?
Работа за празник, викенд, слободен ден преку неделата. Работат два прва, два меѓусмена и два втора смена. 9-16 11-18 16-23 Ова знам по една пријателка. Плата основна 16.000 плус празник до кај 20.000 и беше. Сами си чистат, ама таа плаќаше на еден човек таму кој нон стоп се вртеше таму, само за да измети.
Некој искуство со MaxBet? Дали е платена обуката? Колку дена е обуката? Каде се одржува обуката? Плата? Смени?
Добра си е платата, над 18.000. Исплаќаат на време. Ако имаш работено во кафич, ќе се снајдеш. Дека со луѓе. Треба само шифрите да ги научиш и да бидеш брза.
Јас сум 4 години во Моцарт, плата горе долу 20.000 празници и викенди работиш, празни платен прекувремени сати се платено, многу сериозна фирма, плата секогаш на време, нормално не е се сјајно али во глобала се е топ. Но ќе напоменам за да го работис ова треба скроз да исклучиш емоции, не вреди за таков калибар луѓе да носиш дома нервоза.
Здраво. Ако може (сакаш) да ми одговориш на прашањата? Утре сум на интервју. Што прашуваат? Со Високо образование сум. Се надевам ќе ја сватам работата. Ме буни тоа да ги научам шифрите? Колку шифри се? Ако може се што ќе ти текне пиши? Може и тука, може и ЛП. Ти благодарам однапред.