Raboti od opta kultura prasuvaat, sifri ima mnogu prvo ke ti izgleda kao wtf. Ama se ucat najlesno so pisuvanja,ke rabotis so covek na smena dur se uhodas, posle sifrite ke gi, znaes i na son, moj sovet emocii iskluci ako sakas da mozes da ja rabotis ovaa rabota da ne gresis zkso so golemi pari rabotis i doma da ne nosis nervozi. Inace vo princip rabotava e lrelesna i onie so poprecenost so se vika mojt da ja rabotit za ista plata ako ne i pomala vo market ke ti istat dusa a ovde sejs pijas kafina i ne se zamaras, se e kako ke se postavis, treba da si komunikativna za ovaa rabota za da si pominuvas ubavo na rabota, a so lugjeto se na sala veruvaj mi za najubavo da si pominesh, vikendi slobodni i praznici nema da si slobodna so toa pomiriise, praznik mnogu kreva na plata i nedela se plakja isto,kako firma se korektni plata nikoas ne kasni, sea ne e se sjajno ali jbg nigde ne e sovrseno ama spored mene e ok za razlika od mnogu drugi firmi, pocituvan e kaj nas rabotnikot i pretpostavenite se normalni luge so normalni ocekuvanja i da tj se najdat koa ke ti treba nesto, na smena si sama vikend prva smena 2ca zaso se praat guzvi, vo vtora smena dremime filmoj gledame
Сама во смена освен викенди сте двајца, тикети, влт апарати, лото, шанк, чистење метење све сама, плата од 23000 до 28000 зависно од празници, недели и слично
Не е лоша платата. Од почеток е толку? Келнерка работам за тие пари ама многу ми е заморно, во обложувалници викаат полесно било малку.
Odlicna plata, rabotata e lesna ke naucis sifri za kucanje, treba da si komunikativna i da ne si stavas na srce se so kje ti recat poso tuka idat pijani problematicni i slicno
Другарка работеше таму. Ужас, постојано беше на работа, за одмори се молеше, работеше во кладилница каде постојано им фалеше човек сокршија кичма од втора па прва смена. Здравјето си зеде и со нервози и мала плата, за ваквиот калибар на газди само инспекција за да го јадат подебелиот крај. Работеа над 160h, а им плаќаа како да одат со два слободни денови во неделата. И со адвокати се консултираше. Пазете каде одите!!
Sport life осигуран си на минималец,можеш да земеш поголема пошо се плаќаат неделите и празниците,испод 24.000 не би требало да се зима плата...кога е време за одмори се оди без слободен ден и е плстено прекувремено. Вака е во гв за др градови не знам.