Работа како промотерка

Discussion in 'Барање работа' started by ladymg, Jul 14, 2011.

1. TeaB

TeaB Популарен член

Јас сум заинтересирана :)

2. cath

cath Истакнат член

јас сум заинтересирана за оваа работа :)

3. ladymg

ladymg Истакнат член

Делење флаери/промоции/дегустации

Девојки дали знаете каде можам да најдам ваква работа некои меил адреси нешто . Поздрав

4. tweety26

tweety26 Популарен член

хмм јас го работев тоа минатото лето,и уште сум бесна заради тоа...
    носиш во ранец многу или пак ги земаш на секој пола саат од одредено место,ако налеташ на некој познат се јавува срамот,идеш во секој кафич и делиш :?: ,и на крај не ти плаќа све туку само мал дел ццц уффффф :@
    така беше барем во нашиот случај со другарка ...безобразни...

5. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Девојки вномавајте со тие "промоции", верувајте повеќето такви огласи се со друга позадина. Имам една другарка која се јави така и закажаа интервју демек дојди кај Палома Бјанка. Таа мисеше дека се работи за некоја од канцелариите таму, а всушност типот не ни имал никаква канцеларија и правел интервју на сред раскрскица заедно со уште едно девојче, демек требало да делат флаери за некојси вип кафич кој што тој ќе го отварал и им рекол ајде дојдете со мене да видите каде ке работиме, и ги однел во некојаси дупка со телевизор на земја и некои кучиња и им рекол да запишуваат некои адреси, ги држел цели 3 саати ги гњавел со некоиси теории како може лесно да заработат. Другаркава одма се јавила на дечко и и некако му кажала каде се наоѓа и дошол и ја собрал, другото девојче останало. Пред некое време гледам ист таков оглас и ми се јави еден тип кога ми рече дојди кај Палома Бјанка цревата ми се превртеа...

tweety26 likes this.
  6. tweety26

tweety26 Популарен член

ццц секакви има,затоа и јас не прифаќам секаква работа,еднаш како што кажав погоре и јас делев флаери,ама типовите ми беа некако безвезе,секако морав да престанам со работа не ми платија :fubar:

7. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

И јас го знам ова живи глупости. Колку ќе продадеш толку ти даваат. Значи на процент си. јас бев еднаш во едно село кај Дебар. Многу лошо поминав. Продадов и на крај не ми плати. Така да девојки пазете се! :!:

8. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Потребни се девојки за работа во модна индустрија и за работа во реклами, видео спотови, саеми.
    Доколку сте заинтересирани може да не пронајдете на FB
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002357408144
    адвертајзинг

9. MarijaMar

MarijaMar Активен член

Само едно известување до сите кои ми оставија свои податоци, дека акцијата се уште не е започната. Флаерите се уште во изработка, па поради тоа доцниме малку.

Како и да е, кога ќе бидат готови ќе ви пишам.

Поздрав,
    Марија

10. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Вие да не сте невладина организација?

11. ni.na

ni.na Популарен член

доколку има уште потреба од девојки за делење флаери ијас сум за :D

12. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

ова е добра работа за почетници

13. Artemission

Artemission Популарен член

Се мислев дали да пишам за кој станува збор или не и на крај се решив да кажам чисто за да не згреши некој друг и да изгуби драгоцено време, а и нерви. Значи лицето кое секоја недела испраќа огласи и бара промотерки, па девојки за во маркетинг агенции, па шанкерки, па келнерки... (го има постојано во огласи ама од време на време менува броеви) е Миодраг (Мио) од клубот Папаја. Распрашајте се низ градов, нема човек кој не го знае или не слушнал за него, тежок преварант е и коцкар. Од него пари нема, само изгубено време во празни муабети.

glow and BeLLaDona23 like this.
  14. MarijaMar

MarijaMar Активен член

Не, не. Станува збор за еден маркет.

Поздрав,
    Марија

15. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Опис:
    se baraat 8 devojki za prezenterki za saem vo ljubljana,vo vreme traenje od 10 dena,za ovie denovi imaat hoteslko smestuvanje,5zvezdi hotelse plateno,i ke dobijat 500evra,za ovie denovi!!. mora da bidat komunikativni,dobro situirani,so dobri proporcii

Локација: Скопје Огласувач: ivica

Е ова е еден од тие сомнителни огласи на кои во никој случај не смеете да се пријавувате!!!
    Всушност, мислам дека 90% од огласите за оваа работа се лажни, евентуално ако пишува име на фирма и сл. може да се начека и сериозен оглас, ама мн ретко, затоа подобро сами распрашајте си се по агенциите и фирмите најсигурно е.

16. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Го знам човекот и одвратен е. Манијак. Живеам кај Папаја и нон стоп го гледав сега во последно не, едно време дури и мене ме прашуваше нешто за работа, постојано е со млади женски околу него. Одвратноќа.

17. badem4e

badem4e Истакнат член

И јас го познавам човеков,преварант невиден,лаже девојчиња од 15-16 год.пари нема шанси од него а малтретирање колку сакаш,2 девојчиња од кај мене работеа кај него 1 недела душата им ја вадеше a oд пари ни п не се виде.

18. meU

meU Популарен член

И јас го познавам човекот, бивши мистер на Македонија... само едно не ми е јасно, како може да се врткаат млади девојчиња околу него кога е гнасотија невидена, смрди на километар. Поодвратно створење незнам дали сум видела.
    Јас го запознав на работа, му правев флаери(оние кои веројатно други ги делат), па и на улица еднаш ме сретна почна да свирка по мене, да ме вика... се направив луда и си поминав. :puke:

И од мене совет, многу да се внимава за овие работи, страшно е :worried:

soco likes this.
  19. Boum

Boum Истакнат член

јас делев флаери со уште 2 другарки по 300 ден ни дадоа :)
    сега зависи кај сите е различно

20. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Јас сум ЗА!Ако има некој ваков настан ако иа потреба од промотерки веднаш известете ме.Благодарам .:)