Феминки, работам во маркетинг агенција веќе подолго време, моментално имаат кастинг за нови девојки. PromoTeam Mkd Potrebni se promoterki i supervizori za odrzuvanje na promocii vo Kumanovo, Veles, Prilep, Bitola i Strumica.... Povekje info Inbox https://www.facebook.com/promoteam.mkd еве и линк од профилот, пишете им слободно, јас сум задоволна од агенцијата. За Скопје веќе се организирани вработените, ама еве нешто за феминките од други градови
И од колку до колку отприлика се движи платата за ваква работа? Немора стрикно да ми кажете колку е ако не сакате.
Нема таква плата, жал ми е... Кажав од саат, затоа што се работи 4-6 саата за една промоција, 2-3 промоции на викенд. Тоа би дошло околу 1500 денари заработка за еден викенд, ако има цел месец работа, околу сто евра. Се работи со договор на дело, ако има работа има, ако нема никому ништо.
Ааа па чим е така ништо. Јас мислев дека на 8 часа секој ден. Ама не сум знаел дека кај нив таква е работата.
јас бев на кастинг за Дивајн лани, беше за промоција на цигари, кажаа дека се работи преку лето по кафичи во Скопје и во други градови и дека парите ги даваат по 2 месеци, т.е некаде крај на Октомври. Мене ми се јавија но поради некои причини не отидов.
Спиди дали освен преку фејзбук можи на друг начин да се аплицира,дај кажи емаил адреса или некое бројче
девојки ако некоја има некаде сретнато да бараат девојки за промоции, делење фалери и слично ќе ја замолам да ме исконтактира по ЛП
Отвори на вработување.ком и ке видиш скоро имаше за неколку градови. Врати се неколку страни назад и ке го сретнеш огласот.
Девојки од Гевгелија, потребни се промотерки за викендов. Заинтересираните да се пријават со порака на фб на профилот https://www.facebook.com/promoteam.mkd Ако немате профил на фејсбук случајно, пишете ми лп на мене, ќе ве пријавам јас.
феминки ако некоја има некаде сретнато да бараат девојки за промоции, делење фалери и слично ќе ја замолам да ме исконтактира по ЛП
Девојчиња со Медицински, Стоматолошки или Фармацевтски факултет (студенти или дипломирани), ќе има кастинг за промоции на медицинска козметика, пишете ми лп ако сте заинтересирани за работа.