dali nekoj ke odi utre na wizzair i dali MORA da se nosat bas 2 sliki zasto znam deka wizzair se malku neozbilni pa progleduvaat niz prsti... ne za drugo nedela ae a nemam otvoreno foto studio da gi izvadam slikite a ne sum sigurna deka vo blizina na tims hotel ke ima
ne otidov, bev na rabota ... a utre sum slobodna pa ne znam dali moze da se pojavam na 13 iako sum povikana na 12
Чекај јас зборувам за Qatar. Бев на open day ама не ми пратија никаков маил. Тебе те викнаа во вторник?
Јас мислев за Wizz Air .. за нив добив за вторник маил. Инаку Ана.. зошто да не, секако си добила покана, ќе им кажеш дека си била на работа. Ионака они не се фер, треба за викенд да направеле да има ден за прием а не овака среде недела кога некои се на раб.
nene nie zboruvame za Wizzair a za qatar segane aplicirav zatoa sto vo juli pominav se na intervjua i mi pratija mail da pravam medicinski testovi i 100 pati me maltretira aj uste ovaa pa uste ova pa mi vrtea od tamu me maltretiraa 20 dokumemti site so sudski prevod samo davav i davav pari i na kraj ne me primija zaradi belezi na plukja od prelegan bronhitis kako mala BEZVEZE ama i po razgovor so drugi ne e bas se kako sto kazuvaat ... treba da se tepas za casovi zasto najmnogu i najdolgi letovi davale na rusinki a na nasite nesto blisku sto zmaci pomalce casovi pomala plata
pa togas da se podgotvav za utre pa ako me vratat toa e... ne mi se ispusta shansa bash deneska ne mozev .. a mozebi nema ni da primetat deka sum vikana na 12
ma nema vrska ja sum bila na site i na qatar i na emirates a drugarka na wizzair... vika nema vrska vo leto nekoi doagjale i vo apostolkii i farmerki ... ne mora bas suknja do kolena i bela kosula ..devojce sto gi vrabotija lani na open day bese vo dolga shiroka suknja i ogromen nakit(lance) taka da za emirates i za qatar gledaat a za wizzair i ne bas.. ama najubavo e da si se obleces bussiness attire sepak sto e sigirno siguerno e
Мене поканата утре ми е за од 9.. што значи, ако се решиш да идеш, пробај. Ме збуни сега со одговоров погоре за медикалс, пошо и јас имам прележано така... коо дете, веќе не знам што се имам... до толку ситничарат ? Плус прочитав дека некои оделе и со панталони на првиот ден, дека не било толку битно првиот ден што ќе облечеш... не знам веќе што да мислам.
da qatar mnogu sitnicarat... ne daj boze da vidat po beli drobovi deka si pushel ... ili deka si pushac KRAJ a za utre ke probam ... pa ako mi kazat ne moze taka ke si se vratam
Izvinete sto e latinica Ama od mobilen sum. Mene mi pratija mail za utre I pisuva nekoja reference da Im odnesam. Znaete li Na sto se misli, od sto da zemam preporaka? I pisete dali sukni ke nosite utre? Jas Kako za Qatar sto baraat taka planiram da odam.
ke odis li utre za wiiz air jas se misam sto da oblecam ke nosam cv toj chart popolnet i dve sliki a znaes li kako ke se odviva intervjuto i kolku ke se zadrzime posto popladne sum na rabota
Da ke odam. Ke nosam sukna (Kako za qatar). A neznam kolku ke se zadrzime. Pogore citav nekoi ostanale do 3h.
i jas planirav vo suknja ama tuka kako sto citam nekoi ima i vo pantaloni i se zbuniv ali i jas suknja ke si oblecaj najpametno mislam deka e a znaes li kako ke se odvviva jas imam ideno na katar i ne e nisto strasno ama na wizz neznam sto se desava i sto prasuvaat
Девојки да ве прашам колку сте високи? Битно ли е многу? Јас сум 162 а многу би сакала да аплицирам само висината ме спречува..
Srcka jas sum 160 a za qatar pominav vo prvite dva kruga padnav vo grupnata diskusija bidejki ne se istaknuvav mnogu za wizz neznam ama kako sto citav tuka od qatar se postrogi a od wizz ne e sega ako ne si se prijavila do sega neznam dali ke mozes da dojdes utre bidejki jas se prijaviv uste pred ng i mi pratija mail da dojdam utre taka da neznam