Чисти глупости е ова Визер тие што беа на првото интервју ќе кажат дека е така.А за тие што ќе одат утре не заборавајте да си понесете пријател
Не е работа за носталгични луѓе и ...убава плата земаат.Сум запознала неколку но немам да споделам многу во врска со нивната работа.Зошто- неможев да најдам заеднички јазик со нив, дали тоа работата има влијание на приватниот живот незнам , ама крајно се препотентни и недостапни за просечните смртници, насмеани од 6ка до 6ка дури морничаво е.Затоа нема да се возам во авион никогаш !(за ова излажав веројатно нема да можам никогаш да си дозволам да се возам во авион )
Убава плата земаат Грешка си,за таква ризична работа плата од 500 евра не е плата,секој ден ризикуваш,се можи да се случи,слабо се платени,и условите што ги нудат им се катастрофални.
абе што тропате толку, па плус и глобализирате во опишувањето. Штом не можеш да најдеш заеднички јазик со СИТЕ нив, значи не е до нив, туку до ТЕБЕ. Јас познавам доста стјуардеси и имам многу патувано така да сватете дека нивна работа е да се насмеани и услужливи, и не само на работа туку и во приватен живот се такви затоа и не може секоја да ја работи нивната работа. Поготово за Qatar Airways тоа важи, бидејќи стјуардесите од нивната компанија можете да ги препознаете и на улица по зборувањето и кога не се во униформа и на работно место затоашто пред се компанијата тоа им го налага. Читам тука “крајно препотентни“ ?????? Е за ова немам коментар. Кој знае за која авио компанија зборуваш... без разлика дали си се возела со авион или не !!!
ДАЛИ ЗНАЕ НЕКОЈ ДАЛИ СТЈУАРДЕСИТЕ СЕ ДОБРО ПЛАТЕНИ? И КОЛКУ, ВЕ МОЛАМ ОДГОВОРЕТЕ. БЛАГОРДАРАМ ОДНАПРД
moze nekoj da mi kaze koa ke ima povtorno intervju za wizzer???? znam deka bese letoska negde juli mesec ali sega me interesira >????
Bi ve zamolila ako sega na esen doznaete za stjuardesa i koga ke se odrzuvaat predavanja koj den,vreme, i mesto bidejki stavrno premnogu sum zaintresirana Vi Blagodaram Odnapred. [mod-kirilica:ztsif9ly][/mod-kirilica:ztsif9ly]
Ги поседувам сите карактеристика за стујардеса ако во случај некој знае кога ке има предавања,ве молам пишете...
Madmasel следниот Опен Деј за стјуардеса е на 6ти Октомври, во Holiday Inn. Јас планирам да одам, ако сакаш можеме заедно. Позз
Феминки, новиот open day на Qatar Airways ќе се одржи на 6ти Октомври во Holiday Inn во 9 часот. Дали има феминки кои се заинтересирани и кои планираат да одат за да се договориме да одиме заедно, сепак во друштво ќе ни биде поинтересно.
Не, не може, кај сите услов е да имас 21 год и над.. и да можеш да дофатиш 2.12 (подигајќи се на пристите)..
а кои услови освен висина и возраст треба да се исполнуваат...и што од документи треба да се приложи?