Ако си во одбраните и почниш на обука, веројатно нема да ја паднеш обуката. Затоа поминуваш низ фази за да дојдиш до обука. Обуката е платена скроз од компанијата и на крај потпишуваш договор. Ако откажиш договор плаќаш голема казна, а намерно е тоа, бидејќи многу вложуваат во тебе со обуките се скапи, па и нив не им одговара да им бегаат девојки.
Какви им се критериумите на ОД и што плус се очекува (освен она што е наведено на сајтот како основно).Конкретно за Wizz прашувам
Драги феминки ако не ви е проблем да ми го пуштите линкот преку кој што ќе можам cv да поднесам односно апликацијата со слики за стјуардеса во визер однапред ви благодарам
Да ти кажам искрено нема критеријум. На прва ако им се допаднеш тоа е. Голема улога игра нешто поврзано ако си работела во хотел, ресторан. Се што е поврзано со директна продажба . Значи твое е да отидеш да се претставиш во најубаво светло за 3 мин разговор почетен. Оди на www.wizzair.com , оди на кариера , cabin crew, избери база Скопје и имаш таму да прикачиш ЦВ и слики и се останато.
Mene me interesira daki baraat potvrdi za rab.iskystvi I? eve konkretno imam raboteno vo svajcarija 6 meseci vo restoran dali baraat potvrda deka sum rabotela bidejki nemam takov dokaz tuku dokaz na pasos deka od toj do toj period sum bila vo svajcarija
Би било пожелно да ја имаш. Дали од таму дали од овдека...знам случаеви каде поминале финално интервју но сепак им побарале препорака да достават. Придружете се во групата Buduci stjuarti i stjuardese na Фб , таму секогаш има нови информации и совети.
И на золва и пратија маил за на 12.01 е сеа она треба да го направи тоа confirmation letter?како оди тоа?
Da im potvrdi deka doaga ..vo taa smisla. Ako ima fb neka mi prati poraka ke i objasnam. Taman ete uste eden kandidat so nas za druzba
Девојки јас пред околу месец дена аплицирав на нивната официјална веб страна и сега гледам ми пуштиле покана за Cabin Crew Recruitment Day. Би сакала да одам. Ајде да се организираме ако не има повеќе да одиме заедно, не ми се оди ни мене сама.