Незнам дали е за тука прашањево,ама да прашам. Дали некој земал виза мене за Англија ми треба, без работен договор што е фрееленсер?
Здраво што конкретно работите ако може во пп да ми вратите? Дали тоа се работи за текстилни кројки на компјутер?
Има некој искуство како чат модератор на cloudworkers? Рекламата често врти, па некој да сподели искуство
Само ќе внимаваш какви клиенти прифаќаш и ќе си ги читаш убаво условите, и тоа е тоа, познати платформи се.
Zdravo, jas sakam da zapocnam kako freelenser , procitav ovde deka imate dolgo godisno iskustvo vo toa . Imam profil na upwork , vcera napraviv i na fiver.( treba da razgledam kako funkcionira) . Imam nekoi raboti koi ne mi se jasni, eve jas ziveam vo Italija , mozam da rabotam samo na tie proekti koi se oznaceni kako worldwide i Evropa neli? ili ima nacin da rabotam i za onie koi se oznaceni na primer so lokacija vo USA. Ako ima shansi nekako da ve addnam na linkedin ili bilo koja socijalna mreza neznam koj da prasam da mi pojasni nekoi raboti . Please!
Да работам од 2009 год. Бидејќи се рботи за онлајн работа, можеш да се пријавиш без разлика локацијата која е пишана. Некогаш и клиентите грешат кога објавуваат работа и ја стават својата локација. Ако имаш вештини и искуство приајвувај се. Плаќањата само не прифаќај да бидат надвор од Апворк. Има клиенти кои тоа го бараат, бараат контакти надвор од палтформата. Ќе те банираат за тоа.