Сакам да отворам payoneer сметка директно преку регистрирање на payoneer. Задолжително ми бара да внесам swift и ibn . Има начин да отворам без нив или ќе морам да одам во банка да побарам ? Фала
Имам едно прашање како може некој да ми пише порака, а како што знам немам submit proposal направено за таков проект. Не можам ни профил да видам, само име и презиме на тој што ми пишува. Го барам на ЛИНКДИН го нема. Да не е нешто спам?
Ако имаш на профилот такви подесувања (а може и не мора даи маш) можат самите клиенти да ти испратат тебе порака/proposal, без ти да пратиш прво. Кога имав направено јас како клиент пост за работа, самиот Апворк ми даде листа на луѓе што можам да ги контактирам зашто скилсетот им одговара со позицијата.
Дали користите само payoneer за исплата? Или може преку пеј пал, кој ми е поврзан со мк картица? Дали ова ќе подлежи на данок ако го поврзам со мк картица?
Здраво на сите, дали до сега сте имале прилив преку Standard State Trust онлајн банка. Дали би можело после тоа да се префрли на домашна сметка? Добив пари од работа за еден клиент кој имаше оглас на Upwork а се договаравме на Telegram. Секој одговор ми значи
Може некој тука ќе ти одговори поточно ама додека чекаш оди бар 2 страни наназад и има коментари за слични случаи.