@delevingne koj parfem nisto ne znam ? Aj koj znae dali vo specijalnata internet rasprodazba oddolu pisuvane propustajte vo brosurata go ima little blacka dress za 160 den . limitiranoto izdanie 30 ml . dali stvarno e tolku evtin ili kako sto pisuva vo brosurata za 160 den . ama ke treba da poracis bilo koj eden nutra effects krem ?
За прво и второ ниво во К7 или К8, за трето ниво К8 или најкасно К9 се порачуваат подароците и никако покасно.
Z prvo nivo ke gi pustam vo 7 a za vtoroto vo 8 , a za tretoto ne ni pomisluvam nema sansi da soberam xaxa A da be za noviot zeleniot little dress zboruvas kaza deka odnovo ke se zaclenuvas Tuku vaka spomnav deka za penata nutra efect gi resiv site prasanja i pisuvase deka ke ja dobijam no ne bev registrirana tuku samo prethodno go napisav korisnickoto ime .. i segaa koga vleguvav na sajtot ne mi izleguva pak za da go resam kvizot ke mi stigne ili ? vas vi stigna nekakvo izvestuvanje ?
Нешто од новитети, нешто за 79 денари и така прилично примамливо, сега јас лично за мене, тие ги одбрав, ама ако нешто конкретно те занима кажи ми ќе проверам И убав е новиов Little black dress, солидно мириса.
iDAM SESTRA DA TI BIDAM SAKALA NEJKELA KE ME PRIMAS , ovie od 8 li se , ke ima li drugo nesto interesno i nesto za 25 den . a od fokusot sto ke ima
Па не, ова ми беше мене најинтересно, се друго е веќе постоечката понуда, за 25 денари ќе си чекаш 8ма кампања да дојде, јас може сум координатор ама Авон не е мое Фокусот не го праќаат однапред со каталогот, во 7ма коа ќе направам нарачка ќе дојде 8миот фокус.
Мини брошурата ти се сликите погоре, а и за нето 8ца е рано,кампања унапред стигаат тие, сега се две кампањи пред 8, рано ееее биди стрплива
Vidov deka se slikite od mini brosurata Aj ke pocekam ti pustase poracki od K6 , ke se stepam ajdee so tesko srcee hahaha