@delevingne Ајдее јас и ти заедно ке направиме 22 000 на менее ке е онаа кремовата чанта cherish ли се вика или што бешее со тој парфем тебее новчаникот ке ти го дадам можее ? хахах
K6 немаа ништо интересно безбојната течна пудра за мазнење на лицето си ја имала ли цирез е видии сега оној парфемот литтл нели е врзан производ со било која крема и ке го земеш за 160 ден. а на сајтот под специјалната интернет распродажба стои парфемот за 160 ден . е сегаа незнам дали пак и крема ке треба да се порачи да не ми го наплатат повеќе ?
@Winter Lady Мора со крема, инаку од сајтот ако ставиш еден з апроачка по 800 ќе го добиеш, си го пишува условот убаво во каталогот.
@CirezD Ќее може ли да ги сликаш во К8 производите од clearskin и ако има парфеми 2 за 700 , 1200 или нешто слично не оние што се по 730 ден .
Фала ти гледам дека овдее се поскапи па од овој К 6 да си порачам нешто .. го немаа ли ultra sexy i perceive soleil дали убаво мириса ?
Да @resenska @Winter Lady Има и во к8 на попусти ама не така два за една цена, не знам тој како мириса, а ултра секси пинк го има за 859. Тие passion dance, celebre, pur blanca, secret fantasy, simply her се по 499. Другите си се со тие цени најчестите.
@CirezD kolku se na str 18 spreovite za telo sjajovite za usta na str 74 ultra glaze wear i plum pout na str 114 balsam za usni avon sun na str 138 i 140 samponite za kosa na strana 146 maskata za kosa od jajce i kvasec moze da mi pises ceni na ovie artikli pliseee ja vidov na net ali katalozite se na stranski pa neznam kolku se vo mkd pari
119; 229;119; шампоните се сите различни цени од 139-339-139; нема маска од јајце и квасец на таа стр
Ги имам тие simply her убаво ли мириса ? Гледам во К7 ке го има парфемот femme , маска од бел чај убава е ја користел некој ? и оној крем лесен хранлив крем anew nutri-advance ?
^ Последниве прашања ти се во погрешна тема Барај ги во авон производи, таму има повеќе луѓе кои би можеле да споделат мислења
ja imali nekoj koristeno ova maskara kako ste zadovolni dali e dobra? http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/eyes/p/2983-5