@resenska Не одговаρај еднии исти пρашања по 5 патии и во 2 - те темии бе милаа ти одговоρив во авон и нивната κозметиκа убава е масκаρата аκо саκаш почеκај во Κ7 κе има 2 масκаρи за 300 ден.
moze nekoj da vidi vo narednite katalozi od avon dali go ima ova i kolku e? http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?skin-care/lip-care/p/0062-0
Не може, наредните каталози се ставаат онлајн 2-3 дена максимум пред започнувањето на истите, а и за тоа треба сама да ги подесиш цифрите во урл-то Онлајн достапен е само тековниот.
Во каталог 6 мислам дека беше 99. Во каталог 7 го нема баш ова (барем јас неможев да го видам никаде) а другите тоа од маслинки, од ванила и пчелин восок се 169. Во каталог 8 го има тоа од пчелин восок за само 79 денари. Исто во каталог 8 тоа до маслинка е 159. Другите ги нема.
Девојки ајдее просветлете ме што е тоа шик бутик во К 7 не знам прв пат читам за оваа .. за фиксаторот пишува побарај го во шик бутикот кај твојот претставник ..
шик бутикот е посебно мало каталогче во кое што има неколку производи за шминка, коса, чанти и т.н Со порачката од к6 треба да ти стигне
@Winter Lady Ќе фатам таа пена нутра ќе ти ја купам зашто 550 пати праша Не ме сфаќај лошо и погрешно знаеш дека се шалам со тебе Сето тоа трае до 5ти Мај, така да, ако си добитник ќе те известат и ќе ти ја пратат, ако не, значи не си добитник.
@CirezD Мор ке земам самаа ке си ја нарачам само да не досадувам веќее хахах ако ти е тешко да ми одговраш не ме цитирај хх ,, па нелии ова е како кремот когаа излезе треба да пополниш еве го решив квизот и затоа си прашувам маа , па порачив 4 кремови од нутра од фокусот а самоо еден ми стигна запеза .. и 3 гелови бев порачала не ми стигнаа .. поздрав
Од фокусот смееш само по едно од било што, не е исто како кремот, таму се знаеше дека сите регистрирани ќе добијат подарок, а со пенава сега не е така.
Абе не реков да не ме цитираш реков ако тебее ти пречи додека менее не , еве сегаа сакам да го порачам комплетот парфимирани спрејови , и нежното млеко за чистење лицее со алое вера и витамин Е нема ли да може двете ? @delevingne Епа многу ранко ептен да ..
Ги следите ли онлајн презентациите на Авон? Вчера неможев да ја догледам до крај, нели покасно почна, па сакав да прашам каде можам да ја погледнам одпосле? Претходната презентација кажа дека ќе може да се погледне и одпосле за тие што не можеле да се уклучат онлајн во моментот.
После неκој ден побаρај од твојата κоρдинатоρκа или аκо имате на фб гρупа од авон сигуρно тамуу ги поставува κоρдинатоρκата .. јас пρвата пρезентација ја гледав и многу глупа ми бешее ...